Kort Valborg... (:


Halloj alla,

Ni vet vad man säger... Underbart är kort, och så även denna Valborg. Klockan är 22.00 och jag är hemma, inte helt nykter men långt ifrån överförfriskad. Och anledningen till varför jag är hemma är för att jag ville sluta när jag var på topp, när allt kändes som bäst.
För det är de minnena jag vill bevara. Framförallt mina minnen av den på tok för söta Jonas, som jag av en slump råkade träffa och bli smått förälskad i. Men ni vet hur det är på Valborg, man förälskar sig så lätt då. Det är först då man känner av att våren är här. De tjocka vinterkläderna åker av, och så träffar man de sötaste pojkarna.
Och J hamnar allra högst upp på den listan. Fy, han var sådär oförskämt snygg. Men jag ska inte tjata så mycket om honom, även om jag vill det (: Mina söta små flickor, A och F2, F1 kunde inte närvara. Tack för en kalasdag. Det var en sån där underbart ljuvlig vårdag, och en lite frisk kväll. Men trots det underbara sällskapet som flickorna utgjorde så går nog denna Valis till historien som Valborgen då jag träffade Jonas.
Oförskämt snygg.
Nej gott folk. Nu ska jag slå på en rulle, ringa till Alex och försöka göra mig förstådd (då jag helt tappat rösten pga min hemska förkylning) och sen ska jag sova åh så gott. För jag är alldeles trötter. Man blir alldeles utmattad när man träffar så söta pojkar som J.
Fy tusan vilken pojk
(:
/Bellis

Host host.


Halloj alla,

Omänskliga tider man vaknar upp på ibland. Min hosta har sig, vilket gör att jag inte får sova mer. Känner mig sliten som as *gäsp*.
Nej jag ska försöka nanna lite till. Bara en 15 minuters nappytime, om inte annat. Sen kommer A hit och vi två ska festa till det lite innan champagnefrukosten och forsränningen. Sen blir det ut och luncha med L och A, och framåt kvällen ut och grilla... (:
Mys mys.

Vi höres.
*hostar*
/Bell

What a difference a day makes...


Halloj alla,

Jag får lov att citera Dinah Washington, då hon sjöng det bättre än jag själv hade kunnat formulera det. Sure enough, what a difference a day makes... 24 little hours. Mådde ju som bekant fruktansvärt igår. Numer kan jag andas och även äta.
Igår blev det trevligt, bättre än väntat. Det blev till att man hade lite roligt folk över och tog sig ett glas vitt, och slog på Comedy Central och skrattade fram på småtimmarna. M, det är alltid skoj när du svänger förbi. Man hinner dock sakna dig mellan gångerna.
Imorse vaknade jag (än en gång) väldigt tidigt. Och precis som gångerna innan är jag pigg som en mört. Och efter gårdagens våndor känns idag som en dans på törnfria rosor. Sånt är alltid lika glädjande. Något annat som är minst lika glädjande är att mitt lilla rum har blivit så mysigt att jag knappt vill lämna det. Jag vill bara sitta hemma och mysa. Så idag ska jag nog göra just precis det. Och så funderar jag på att ta mig ner till Åhléns för att köpa lite hårfärg. Se lite fräsch ut till Valborg.
Fast F skulle svänga förbi idag. Vi kanske kan kila ner dit ihop, så kan man få en second opinion med vilken färg man ska välja. Å andra sidan skulle jag bara kunna föna håret och få en tjusig ny frisyr, så kan mitt stackars hår få sig en paus från allt färgande. Nåja, det återstår att ses...
Kan ni tänka er, jag tror jag är lite smått förälskad. Eller rättare sagt, jag är lite smått förälskad. I en emotionellt distanserad pojk. Men det är ett återkommande tema i mitt kärleksliv. Problemet är att jag är lika distanserad som han, bara på ett annat sätt. Och frågan är om man är kompatibel med honom överhuvudtaget. Kanske inte. Men en sak är säker, vi har himla kul ihop. Och jag gillar att vara med honom, dock är jag lite ambivalent inför vad jag egentligen känner för honom.
Mellanstadieförälskelse, gott folk. Mellanstadieförälskelse. (:
Nåja, Bell är glader idag. Och nu ska jag fortsätta på mitt kaffe, och min ostmacka. Så med Fredrik Kempe sjungandes i bakgrunden, lämnar jag er.
På glatt återseende.
/Bellis

Pittyparty...


Halloj alla,

Usch vad jag mår skit. Vaknade imorse med världens hemskaste förkylning. Täppt näsa och otroligt, nej, ofantligt ont i halsen. Stackars A som fick lyssna på mina försök att andas hela natten igår. Men vad gör man? Har ju så sjukt ont. Funderar på att ta en gigantisk kopp kaffe och gå och sova. Eller i alla fall lägga mig... Men lär väl inte bli så riktigt, måste ut till affären och handla lite. Har ingen mat hemma.
Vart ut och tog en kebabtallrik idag. Gott, smärtsamt men gott.
Sen tog man sig (idiotiskt nog) ut till Systemet. Där var det en nedrans kö. Kändes lite som vilken krog som helst på Stureplan, med en grinig väktare som släppte in folk på tok för segt. Sen när man väl var inne, hade sällskapet inte kommit in än och man var tvungen att irra runt där bland alla flaskor, och blivande AA-medlemmar.
Otroligt vad folk dricker. Slutar aldrig förvånas... Herregud. Nåja, snart kom mitt lilla sällskap, A2, vi valde lite roliga grejer att dricka och sen skulle man bege sig hemåt.
Det regnar. Det har det visst gjort hela dan... Känns inte så farligt, gillar regn, det är himla mysigt. Speciellt nu när man kan vara hemma och gå omkring utan att halka på diverse papper och annat skräp som låg över hela golvet. Dessutom är det extra mysigt med de nya gardinerna :)
N, du får mer än gärna komma över på "inspektion" och gärna stanna på en fika (:
Nåja, nu ska jag nog plocka fram mitt stackars kontokort och förbruka det sista av mina små penningar. Sen blir det en stor kopp kaffe och en chokladbit, för det är lite synd om mig. Nu när jag är sjuk och allt, hehe. Excuses, excuses...
Goddagens gott folk.
/Bellis

I just want you to know who I am...

Halloj alla,

Huga vilken dag. Massa sol, men ändå något kyligt... Nåja, man känner i alla fall att sommaren är på väg. Det är ju alltid något.
Gått omkring här hemma och känt mig, rosa... Udda tanke. Att känna sig rosa. Men så är det i alla fall. Och så har jag fixat mina gardiner. Så nu har jag sytt dem och dessutom fått upp dem på fönstret. Väldigt somrigt, vill jag tycka. Även lyckats få upp min Club Metalhouse poster, som jag fick när A och jag var till Sthlm i lördags. Har dock inte städat eller lagat mat idag, och det får jag börja ta itu med så fort jag vilat upp mig lite. Sy gardiner och skruva in såna där fina hållare är inte det lättaste om man är ensam, har jag märkt. Och inte bara ensam, utan också utan fungerande verktyg, samt en snurrstol. Katastrofen var närvarande, men presenterades dock aldrig... Och tur är väl det...
Har varit väldigt tankspridd idag. Eller all fokus låg väl på honom. Och sen D också.  Men ni vet hur det kan vara. Ibland vill det sig inte bättre än att man finner sig själv i en dimma av minnen. Men man får se det som ett nödvändigt ont, även om det är svårt att se varför det skulle vara nödvändigt... Nåja.
Gardinerna vart i alla fall himla tjusiga, så det ska jag gotta mig i. Och så ska jag nog bege mig ner till ICA och köpa hem lite sällskap. Herrarna Ben och Jerry får göra denna deprimerade varelse sällskap i TV-soffan inatt. New York- style ;)
Blaha blaha, nu ska jag sluta tjata. Och hämta hem mitt sällskap, laga lite finmiddag och låna med mig nån skojsig film.
/Bellis

Gardin 
Här får ni se mina små somriga gardiner. Visst är de söta?!

Ännu en sån där lugn dag...


Halloj alla,

Fantastiskt vad vissa dagar kan vara harmoniska. Lugna och stillsamma på alla dess vis. Ni vet de där dagarna då det känns som om hela världen bara står still och väntar på en, väntar på ens nästa drag. Som att alla sitter och håller andan, och bara väntar.
Så även jag.
Det känns som att idag har varit en helt perfekt dag. Helt utan problem, utan knasiga tankar, utan depressioner, utan ångest. En sån där dag man drömmer om. Och detta efter en mardrömslik natt. Och mardrömmar var visst ämnet på tapeten igår. Sov väldigt oroligt, och hade en sån där verklighetsdröm. Usch så jobbigt. Sen ska jag inte förneka det, att jag tänkt på honom. Men det känns så naturligt att göra det... Det känns som att den där ångesten över honom blivit en vital del av min vardag... Men jag ska avvänja mig, believe you me.
Sen har vi disskuterat Roskilde idag. Det blir visst inte bättre än att jag och F återvänder till Danmark... Fast nu lite bättre planerat (: Så just nu känns allt finfint. Allt utom just han. Men men, allt kan man ju inte få på en gång. Det får väl komma med tiden. Eller så får det försvinna med tiden. Oavsett hur det än blir så känns mitt liv just nu ganska så fulländat. Och det... det har jag längtat efter. (=
Hittade två 'skivor' till idag. Igår köpte jag en Leonard Cohen EP och en Syndicate CD. Idag kom jag över en Dark Funeral CD samt en LP med David Bowie och Mick Jagger. Fantastiskt. Det bidrog verkligen till den glada stämningen. Sen blev det fika gånger 2 och en lunch med F. Och T, givetvis. Han är skoj. Lite fel typ av pojk, men han är rar, det är trevligt. På sätt och vis.
Nej gott folk. Nu ska jag lyssna på Sinatra, och sen ska jag försöka sova lite. Om jag inte ser Nosferatu (1922:års version) först.
Känner mig duktig idag. Hittat bra musik, bra film, pratat; schlager, djurförsök, USA, killar, singelliv, killen i Sthlm, honom, jeans, musik, humor, transvestiter, Roskilde och stil generellt sett. Dessutom pluggat lite. Nästan lite ambitiöst (:
/Bellis

PS. Anne (om du läser detta) vart har du tagit vägen? Alive still? Sure hope so. (: DS.

Huga!

Halloj alla,

Vilken jäkla avslutning på gårdagen. Det var inte väntat. Inte alls. Nåja, man kan inte planera för allt. Men tack vare det som skedde igår fick jag inte sova ordentligt. Dock bättre än nån gång innan med herr A. Det var rätt trevligt. Att än en gång vakna upp bredvid omnämnda pojk. Alltid lika intressant...
Nåväl, idag for jag hem på tok för sent så F fick vänta på mig på busstationen i en kvart. Men vad tusan skulle man göra..? Det var kalsmysigt och varmt hemma hos A, och ute regnade det... Inte skoj. Var ju så glad att värmen och solen äntligen kommit hem igen efter en mycket lång vinter, men nu verkar kylan smyga sig på igen... Men det har väl sin charm det med. Om det ändå inte blåste så fasligt =0/ Men som sagt, även blåsten, kylan och regnet har sin charm. Det är lite mysig stämning, något poetiskt över det.
I övrigt händer inte mycket. Ser fram emot morgondagen, av många fler anledningar än en. Jo, men så är det. Då får jag träffa honom.
Och så flickorna.
Och partaja till det lite (:
Nåväl gott folk. Det är väldigt mycketsom händer just nu. Bara bra saker, som tur är. Men det känns så privat. Jag vill få njuta av det i fred. But I promise, I'll share all this wonderfulness with you as soon as I feel that ya'll are ready for it ;)
Allas eder,
/Bellis

En underbar onsdag

Halloj alla,

Nu sitter man här, och känner sig lite som en hjälte. Idag har varit bra. Riktigt bra!
Vaknade upp i herr A1:s famn efter en fantastiskt bra dag och natt. Som även den hade spenderats med goa människor, och sen en fantastisk afton i filmsoffan med en go gubbe (:
Men idag var en dag utöver det vanliga. Påbörjade en ny kurs, träffade mina söta kursare och fjantade mig med A2, han är så rolig den pojken. Påminner om mig, fast en mer bitter och cynisk variant av moi. Wunderschön.
Efter lektionen vart F och jag ner till stan och jag shoppade lite, bl a inhandlades min broders födelsedagspresent. En skiva jag vet att han gillar, med Kraftwerk. Crap music, om man frågar mig... Men det gör man inte [: Och sen blev det inhandlanden av diverse nödvändigheter som studentlitteratur och lite prylar till helgen... Ska först på kalas på fredag och sen bär det av till Sthlm dagen efter för lite shopping och partaj med A3. Med vem jag hade en livlig diskussion per telefon idag (:
Hon är så söt. Påminner mig om mig. Sånt är alltid trevligt, med vänner som är lika en själv. Eller inte lika, men någon som har nåt gemensamt med en själv. Nån som delar ens åsikter och smak. Samt nån som brinner för livet på samma sätt som jag.
Nåväl.

Har sytt färdigt mina gardiner. De blev kalas. Vita med rosa blommor på (: Fantastiskt somriga. Riktigt tjusiga blev de. Mycket roligare än mina gamla, svarta med vita prickar på. Eller de vita med stora svarta prickar på... Som numer hänger i ett hörn vid soffan.
Känns bra att vara jag, igen. Det är himla trevligt. Har förlorat mitt tålamod på vägen, känner mig så rastlös och otålig mest hela tiden... Vet inte riktigt varför. Men det verkar vara temat för "dagen", så att säga.
Nåja, nu är jag nedrans trött. Efter dagens diverse eskapader.
Nu ska jag nanna kudde. Vi höres...
/Bellis

Om du redan är sen...

Om du redan är sen, kan du ju sitta en stund till...

Halloj,

Japp, så står det på ett sockerpaket som jag har fått med mig hem från nåt café. Det stämmer. För mig i alla fall. Är man redan lite sen, kan man lika gärna vara mycket sen. Mina vänner gillar inte det tankesättet, men jag försöker lära mig att tänka om.
Men nu är jag hemma igen. Det känns skönt på sätt och vis, men ändå lite halvtrist. Vi har precis flyttat in allt i det nya huset, och det känns som ett riktigt hem. For the first time in a really long time. Och inflyttningsfesten skall hållas så fort man fått ordning på allt. Möjligen om 2 veckor... Vi får se, ni får inbjudningar när saker faller på plats. But don't make any plans, ladies and gents (:
Yes yes, Belma är lycklig. Det är vår, for Pete's sake. Och jag har Amazing grace (instrumental version) på i bakgrunden... Visst fan känns livet bra just nu... Jag har I N G E T att klaga över, inget att stressa upp mig för. Inga orosmoln alls, på min himmel.
Sjutton, jag började skriva detta inlägg tidigare idag, nu är hon 22,38 och jag har sänkt tre äppelmartinis med söta M för att fira att jag är hemma igen och att flytten gick bra. Nu skall jag nog slänga på American dad eller säsong 17 av Simpsons och sussa...
Natti natti,
Bell

København

Hello ladies and gents,

Vilken trip! Herregud, om jag vetat vad som skulle hända på denna resa hade jag packat bättre, eller packat övehuvudtaget.
Det började som bekant med att vi tog flyget ner till Malmœ. Det var vår och riktigt soligt. Så kappan åkte av, om så bara för den dagen. Så vi promenixade från Persborg till mina morföräldrar för att hälsa på lite innan konserten. Där fick vi mat och kaffe och så fick jag ju träffa mormor och morfar! Vilket var toppenkalas. Runt halv 3 fick vi röra på oss för att få en bra plats. Sagt och gjort. På plats vid Baltiska hallen stod det inte många pojkar och flickor. Men de som var där, var himla söta (:
Nåja, vi fick nummer skrivna på handen , för här skulle man bete sig som folk och gå in i nummerordning. Duktigt tycker jag. Där fördrev vi många timmar med att snacka och titta på folk som började strömma dit. Nu var vi en hel del och de föste ut oss i vårsolen. Vet icke varför, men det var så det skulle gå till.
Nåja, efter ytterligare några timmar och en sväng förbi COOP för att inhandla choklad och dricka begav vi oss mot Baltiska igen, för att se en hel dröse människor. Man blev smått panikslagen att nummersystemet upphört fungera, men så var det icke. Vi fick glida in före en massa folk för vi hade fått nummer 25 och 26.
Nåja, to make a long story shorter; så släppte de in oss och vi stod i kö, men nu började folk trängas före och hålla på. Så man löste det med att vår kö (den vänstra) skulle få gå in före. Dock inte hela. Så de släppte in oss (30 pers) 15 minuter före alla andra. Så ni kanske förstår att vi hade god tid på oss att ta de bästa platserna vid staketet/stängslet. Precis vid scenen, precis vid mickstativet till och med.
Under The Boyfriends   lilla uppvärmining så flörtade Robban  och jag massor (Robban är en av väktarna). Och F insisterar på att jag tar hans nummer. Men ni vet mig och killar. Not an idea.
Så i pausen  mellan dem och Morrissey så stod vi och pratade lite. Och han är så söt så jag nästan svimmar. Dumma flicka. Kommer på konsert och träffar en underbar pojk (nåja, inte så mycket pojk som en hel man) men men.
Sen kommer Morrissey , och trycket bakifrån. Fyfan vad folk höll på. Och vi hade (o)turen(?) att få två danskar bakom oss, som var himla söta, men lika irriterande. Så de tog för sig och klämde, en av dem insisterade på att jag och han skulle hålla handen. Lite mysko, men okej tänkte jag. By all means. That one's on me...
Så tryckte folk på massor sen och jag blev klämd, och söta Robban uppmärksammade det... Han som stod himla långt bort nu (eftersom de har ett rotationsschema) så han ropa till sin kollega att flytta på killarna som klämde mig. Tyckte jag var lite fint.
Konserten var förövrigt alldeles underbar. Även om mycket fokus lades på dessa två knäppa danskar och Robban (:
Men det är först resan hem som det blir intressant.
Nåja, dagen spenderades hos mormor och morfar och senare hos moster också. Min kusin svängde förbi och jag fick träffa lilla Edin för första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sen fick man träffa Edvin också, dessa två små buspojkar (:
Klockan 14:25 skulle vårt flyg lyfta så vi var på flygplatsen 1½ timme innan. Men de jävla skåningarna som jobbade där vägrade hjälpa oss med våra biljetter! Satans helvetes jävla skåningar. You make me sick, you bastards.
Så arg som jag är springer jag ut från flygplatsen och ringer till min Alex som lugnar ner mig. Och i detta "lugn" hoppar jag och F på bussen till Danmark. Vi ska testa om flyget går från Köpenhamn, men bussen går inte till flygplatsen. Men chauffören är söt nog och lovar oss att stanna vid flygplatsen ändå, eller så nära dit som möjligt. Vilket han gör!
Så jag och F har bara drygt 2-3 km att gå till Kastrup!  På vägen hinner vi se Danmark och prata en del om allt möjligt. Väl framme får vi reda på att flyget skulle bli kalasdyrt. Och studenter som vi är kan vi inte riktigt gå med på det. Så vi beslutar oss för att ta en fika och reda ut saker. Och nu vart man sliten. Ser ni inte minst på kortet mitt...  Nåja, efter fikat beslutar vi oss för att åka till Köpenhamn för att kolla tåg och festa till det lite, för det är trots allt lördag.
Så efter X antal timmars vandrande i København bokar vi en tågbiljett, och får den till studentpris... Vad som är udda är att det är en förstaklassbiljett. Mysigt det (:
Natten spenderades bland annat på en Kinarestaurang , sovandes (F inte jag) på Burger King, drickandes öl på en Irländsk pub, flirtandes på ett Falafelställe och senare även på tågstationen med den söta, men ack så vilsna finnen (:
Just det, som mindre tillägg för alla er rökare där ute; Danmark är ett Mecka för oss. Man får röka överallt! Till och med på Burger King. Underbart!
Denna resan kommer sent att glömmas... Sent.
/Bellis



Innan konserten Lite kul bild tycker jag (: 

Huvudvärk..?


Halloj alla...

Vilken dag idag. Igår var jag och A1 ute och shoppade, och käkade lite finmiddag på O'Connors. Sen på kvällen så kikade jag på dokumentär på fyran (usch vilket fasligt liv de barnen har) och sen kom A2 på besök och vi kikade på Pingvinresan (March of the Penguines) und so weiter.
När jag vaknade idag hade jag en faslig huvudvärk och inte ens en skålstor kopp med kaffe kunde bota den. Jag tänkte att idag gör jag inget, utan passar på att tvätta lite och så. Tji fick jag för F (en supersöt liten kursare till mig) sms:ade om att vi skulle hämta våra hemtentor idag... Bara som påminnelse ifall jag hade glömt (vilket jag då hade) så jag sminkade mig och rusade ut till bussen. Till vilken jag hann med väldigt liten marginal, och medans jag satt där och tittade ut på den nysopade gatan med ABBA i lurarna tänkte jag; det kan nog vara så att detta är den bästa dagen i mitt liv. Tänk att en människa man knappt känner kommer ihåg att påminna en om en sån viktig sak som hemtentan.
När jag kom fram till skolan tänkte jag att jag skulle ha tyska, men tji fick jag igen... Istället kom F och jag på att vi absolut ville se Morrissey i Malmö och lika snabbt bokade vi biljetter.
Så skulle hon träffa en vän till henne, L, nere på stan och kika på skivor. L lyssnade visst också på metal så hon tyckte att vi skulle träffas. Äsch, skit i tyskan tänkte jag alldeles uppspelt över att jag skulle se Morrissey imorgon så vi kilade ner till stan där vi råkadeträffa A1 som gärna ville gå på Morrissey men skulle bli klar med sitt projekt och så skulle hon baka inför lördagens kalas, så F och jag kilade vidare och köpte skivor. (:
Efter massa snack och bokning av ytterligare en konsertbiljett till L som hon med skulle följa med skulle hon kika på sin mail. Och på den hittade hon ett nytt kort på en god vän till henne som också var hårdrockare; A1. Gissa vår förvåning. Vi båda skrattade så fasligt mycket åt det och både min och hennes huvudvärk förvärrades. Nåja. Mysko speciellt med tanke på att A1 nämnt henne för mig igår, och vi två hade aldrig hört talas om varandra innan...
Vilken dag.
Den ska avslutas värdigt. Jag har beställt en pizza som jag ska hämta strax och sen ska jag packa min ryggsäck, duscha och sova. Det skas upp tidigt imorgon... (: Vi tar 11.30 flyget ner till Malmö... Wish us luck.
Och när jag tänker efter så kommer jag snabbt på att min intuition är en killer; jag visste ju redan på bussen att detta skulle bli den bästa dagen hittills. Lite häftigt tycker jag (:
/Bellis

Formalia


Halloj alla,

Sitter här igen, med huvudet översvämmat av tankar på framtiden.Vart är man på väg..? Egentligen borde framtiden se rätt ljus ut. Om något år har man en fin utbildning i bagaget, och med en ljus framtid till mötes. Men det känns inte som så just nu. Just nu känns det mest som att jag bara sitter och rullar tummarna och väntar på att livet ska ta fart. Som om verkligheten bara är runt hörnet, så nära men ändå så långt bort. Som i en dröm.
Jag är så dålig på att vara ledig. Jag vet inte vad man ska göra... Plugga? Nah. Kolla på nån till film? Why? Lyssna på nostalgisk musik? Ja, det blir väl det än en gång. Sitta med musiken i bakgrunden och tankarna på livet som var då, när låten i fråga släpptes. De där somrarna, höstarna, vårarna... Varför minns jag aldrig vintrarna? Bara de enstaka gånger när man var ute och åkte pulka. Annars känns vintrarna bara ensamma och tomma. Som att sitta i en väntesal, väntandes på våren och känslorna, färgerna, dofterna... människorna...
Dessa fantastiska människor. Så fascinerande, att bara sitta och observera. Insupa livet och energin. Jag har längtat efter våren, och nu är den här. Det kände jag igårkväll, när jag satt och väntade på bussen. Jag mådde så bra. Den där varma känslan av något bekant spred sig i luften och jag ville inte att det skulle ta slut. Jag ville föreviga den känslan. Men den, precis som allt annat, var flyktig... Dock känns inte det som något dåligt, för den ger plats åt sommaren. Och jag älskar värme, sol och ljuset mitt i natten. På sommaren, då lever jag.
Så med Leonard Cohen i bakgrunden och en rykande het kopp kaffe framför mig sitter jag och fyller i dessa rader. Huvudet fullt av tankar än, med en massa lösa trådar, med minnen och förhoppningar om framtiden. Jag mår så bra innerst inne. Bara om jag kunde få ordning på tankarna. Knyta ihop alla lösa trådar från fordna tankebanor. Herr Cohen kanske är fel typ av musik att lyssna på, framförallt låten Waiting for a miracle (full version). Man blir ju tokigare än man varit innan man hörde den. Men den är fantastisk, precis som hans röst. So familiar. So soothing. Underbar.
Nej, nu ska det bli nostalgitrip delux: Orup - Min mor sa till mig (: Freakazoid, haha. Men den är ju bra, säga vad man vill... Även om Orup bara sjunger om otrohet och brustna hjärtan. Men nostalgi är nostalgi, corny eller ej.
Ska nog ut och shoppa med A imorrn, hon ska ha kalas ihop med H på lördag (: Länge sen man var på kalas. Detta tack vare knät. Ville gå ut med flickorna i fredags men icke =0/ Fick höra att de dessutom träffat på A på Värmlands. Trevligt det (: Sen blir det ju kalas hos N, snart också. Yaay! Och vuxenmiddag till påsk, det och flytt. Men bara trevligt. Hoppas O kommer och hjälper till. I like him. Or his perfect ass that is. Jag vet, hemska människa. Men han har en häck att dö för (:
Nåja. Das war alles für mich, heute. Aber morgen schreiben ich mehr. Und mehr zusammenhängend, das versprechen ich. (:
/Bellis

Morelia vidris

 
Morelia vidris

Halloj alla,

Skrev ett inlägg idag men det var nog menat for my eyes only... Det var bara spekulationer om diverse drömmar och mål och hur dessa antingen försvunnit med tiden eller uppfyllts...
Livet är bra. Våren är här, förhoppningsvis för att stanna. G, jag hatar dig. 23 grader i Barcelona... Did I need to know that? Hmm, maybe I did. Men det blir ingen resa nu, istället blir det Kroatien i sommar. Nu har biljetterna bokats och den där bikinisäsongen har smått börjat sätta igång vissa tankar... Borde man kanske börja träna igen? Ja, det vore inte helt fel. Får ta mig ner till SATS och prata med min söta PT om att lägga upp ett nytt träningsschema. Ett som jag kan hålla mig till och följa.
Nåja. Vi får ta det imorrn.
Knät jäklas med mig än. Gör svinont. Vart till sjukan i fredags, de öppnade det igen. Inget seriöst ingrepp, bara obehagligt. Hjälpte inget alls. Men men. Vad gör man?
Pratat lite med A. Inte setts på flera veckor. Tror att det har vart till det bästa. Så är man singel igen. Borde sms:a den där Sthlmspojken, men har inte orkat. Ser inte poängen med det, känns inte som nån man vill satsa på ändå. Känner mig sådär smått osäker på om jag överhuvudtaget är intresserad av nån annan än killar jag vet är fel för mig. För han är ju egentligen väldigt normal, och snygg. Men jag dras alltid till fel pojkar, de som är lite smått rubbade och som inte kan annat än såra en... Dumma flicka.
Att man aldrig lär sig...

Nej, men nu är man hemma igen. I Uppsala. På sitt rum. Med våren knackandes på fönstret. Livet är nog bra ändå. Vem kunde tro det? En lugn vår att vänta.
Så gott folk har jag fyllt i nån rad till. N, hoppas den "Belma-rosa" -bakgrunden är roligare (: I like this one too, fast den andra ser fräschare ut på nåt vis...
/Bellis