I keep secretly wishing...

Har ni någon gång haft en sömnlös natt, en natt då man inte känt av sömnen men mardrömmarna varit närvarande? För närvarande?
Inatt, var en sån natt. En natt då jag drömde om att en prins kom och räddade mig på sin vita springare. Men i min värld finns ingen sådan prins, som kan rädda mig undan mardrömmarna. Det finns ingen modig prins med ett svärd som kan försvara mig. Jag tror jag behöver räddas ibland jag med, inatt var en sådan natt. När jag bad om sällskap och fick det. Men inte av rätt person. Kanske har man sett fel saker hela tiden? Jag vet inte. Jag vet endast en sak, en prins kan inte komma och rädda en om man inte låter honom. Kanske var min räddning närmare än jag trodde, men att jag valde att inte bli räddad i hopp om att en annan skulle vakna.

Ska man sitta och vänta på mirakel, eller ska man helt enkelt låta sig räddas av en annan prins som verkar angelägen? Jag vet inte jag, men här sitter jag alldeles själv och undrar om den andra är värd alla mardrömmarna?

/Belma

Jag vet att det borde va onsdag idag...


... men det är söndag i sängen för mig.

Bo Kaspers sjöng det bäst. Jag har en sån där härlig söndag idag, trots att det borde vara onsdag. Jag glassar på, med frukost och lunch ute. Träffade N, idag och tog igen allt som jag missat. Det var förvisso inte mycket då båda är rätt duktiga på att skriva när det händer något men ändå är det trevligt att ses och ta en kopp kaffe ihop när tid finns :)
Sen bar det av till Stockholm. Jag och Ciccie fick flytta upp till förstaklass och sitta bekvämt hela vägen hem. Uppgrade, indeedo. Denna helgen ska bli bra. Lång och bra. Läsa lite, skriva lite. Umgås med alla människor som man inte fått träffa på ett tag. Jag har hunnit börja sakna alla, mor och far, och bror. Samt min M. Även om det blir en väldigt kort stund så är det trevligt att få träffa alla efter all turbulens på sista tiden. Bara få lugna ner sig en sekund (:

Nu får ni ha en skön långhelg för det ska jag ha.

/Bellis

¿Que?

35813-54


Den känns så väldigt Belma, på nåt vis ^^,

Maybe baby


Här sitter jag, lyssnar på Janis Joplin och äter en citron. Jag är inte ens sugen på citron, och skalet bränner mina läppar. De svullnar alltid upp. Jag vet inte ens varför jag äter den där citronen, men det känns som att om jag äter något surt så kanske jag vaknar till liv. Dock vet jag inte vad Janis fyller för funktion, i detta fallet. Det är ju riktigt härlig mys/depp/sovmusik. Kanske ska ta den där tuppluren ändå. Sova lite. Sov inget inatt. Eller jag sov, men jag sov lite för jag la mig så sent. Sen mådde jag piss imorse :S
Men jag blev så förälskad igår. På nytt. På ett helt annat sätt. I samma person dock, samma marsvin som ockuperat mitt hjärta på den sista tiden. Jag vet inte vad det var, men för första gången såg jag nåt jag verkar ha missat hela tiden. Och jag föll som en fura. Som man gjorde på skolgården för många, många år sen. När man fortfarande var alldeles för ung för att riktigt våga prata med den killen man hade spanat in. Som man pratade med kompisarna om varje rast, och efter skolan. Allt man gjorde då, känns det som, var att förälska sig. Och leka. Hoppa hopprep, rita och klä sig i sann tidig 90-tals anda. Det här är tiden innan Spice Girls, Backstreet Boys och liknande. Eran före det där.
När man fortfarande hade tights på sig och cykelbyxor kunde köpas på H&M. Minns ni de gula, som var så poppis ett tag? Jag blir närmast nostalgisk.
Jag minns den tiden med glädje. När jag lekte dagar i ända, och cyklade och flörtade och plockade röda vinbär hos mormor och morfar. När man fortfarande klädde ut sig till påskkärring och gick på skoldiscon, och fick gå och fråga killar, åt kompisar, om de skulle dansa. Och själv bad kompisarna fråga åt en. Minns ni den tiden? Gud, vilken underbar barndom.
Innan klassrummen hade internet, innan de ens hade datorer. När Cartoon Network regerade. Och A-team gick på femman, på dagtid. Och Saved By The Bell. Med Zach som var så snygg, och vad kallades Mario Lopez i den serien? Han är ju snygg än i och för sig. Med Screech och alla andra. Fasen. Den tiden. Jag är glad över att jag fått ha den tiden. Med allt vad det innebar. Blygheten inför alla andra killar men inte Pär, aldrig inför Pär. Han var bäst. Vi åkte skateboard, eller han gjorde. Jag satte mig på min så åkte vi nerför den där nerförsbacken utanför HSB-husen. Haha, eller när SimCity blev jättepoppis, och vi spelade det hos Jenny. Hennes pappa som hade en grön SAAB. Eller när vi lekte med Barbies hos Tessan. Och sen när vi flyttade till Malmö och jag grät konstant i två veckor.
Sen träffade jag Rouaa. Och var ute och vandrade hela nätterna. Och sov över hos varandra, eller var det hos Cecilia. Och jag hatade Adnan, och han mig. För att han var bosnie. Han är det än, förresten. Jag minns den där natten när det öste ner. Minns du Rouaa, när molnen låg under mina fönster. När det åskade så, och vi sprang från dig till mig? Och det kändes som om man var i ett akvarium. Och jag vet att du minns mina orangea sandaler som färgade av sig. Och den där linbanan vi åkte. På den tiden när mitt hår var större än ditt.

Jag minns allt sånt där med glädje. Jag hoppas ni delar min entusiasm.

/Belma

Friday



Jag hamnade i en mental svacka nyss. Pardon me, lovelies.

I don't get angry, I grow a tumor


Amen to that princess. Amen to that.


It's all crumbling before me, my life. Everything. Parishing, as am I. But this time with a smile on my face. Because at least that's an area of my life where I'm still in charge. On this sinking ship I'm the captain, and graciously I'm sinking to my own watery grave. But with that ever so gracious smile, on my ever so gracious lips.

Fan vad saker faller samman fort. Som ett korthus på en blåsig dag. Bara faller samman, inte alls så graciöst. Inte alls. Men jag lider inte, jag har valt att inte lida. Det är så onödigt. Nu är det bara glädje framöver, nu är väl ändå botten nått..? Jag pratade med Alex idag och det enda jag kunde komma med var: såvida jag inte får nån riktig badass sjukdom så har jag nått botten, en badass sjukdom som kostar massor. Endast då kan det gå ännu mer utför, men just nu är jag på en personsämsta. Jag har nått botten, grävt mig en grop där och fyllt igen den när jag legat däri. Det enda är att denna gången sväljer jag min såkallade stolthet och bönar och ber om hjälp. Det här kan jag inte ta själv.
Fr o m 31/3 har jag inte längre något hem. Jag letar jobb frenetiskt, i stort sett vad som helst. Bara så jag kan ta mig igenom dagarna. Jag har inget, längre. Allt har försvunnit. Mattan har försvunnit under fötterna på mig och än svävar jag där. Snart faller jag mot golvet, och jag faller riktigt jävla hårt. Jag vet inte upp och ner, och just nu känns det mesta grumlat. Men med ett tappert leende på läpparna ger jag det hela en till chans. Ger mig själv en till chans. Trots att det ser rätt dåligt ut just nu. Riktigt illa. Men att gråta hjälper inte längre, nu är allt i toaletten och någon spolar i skrivandets stund. Det där, det var mitt liv. Nu. Nu återstår... Ja, just nu återstår det bara att se vad som komma skall. Det kan i alla fall inte bli sämre nu. Nu står jag där, ensam och rädd. Men jag är inte rädd för att ta emot tips och hjälp, när man inte har något annat får man ta vad man får. Beggers can't be choosers...

Hjälp.

/Belma

Save your love, my honey, for me...


Halloj alla,

Jag är religiös, nästan, i mitt hat gentemot denna Hallmark-ledda "helgdag". Alla hjärtans dag är ett komersiellt jippo, som aldrig borde blivit till. Men nu är det här, och när jag kom hem väntade blommor på mig vid min dörr. Blommor och choklad, och det sötaste kortet jag någonsin fått. Min sötaste Mackan hade skickat dem, och jag var gladare än alla barn tillsammans på Julafon. Tre röda rosor med långa stjälkar, och så små chokladpraliner. Jag skuttade runt som en liten skolflicka hemma :)
Och han är så bra på kort. Jag trodde alla killar föddes med ett genetiskt fel, så de inte kunde knåpa ihop ett fint kort om deras liv så hängde på det. Men M har motbevisat mig så många gånger nu. Jag vet inte vad jag gjorde rätt i ´mitt förra liv´för att förtjäna denna underbara människa, att få ha honom i mitt liv, men vad det än kan ha varit måste det varit stort. Att få dela sina dagar med en helt perfekt pojke, sånt är få förunnat. Men här ligger jag, lyckligare än någonsin, med en alldeles perfekt liten varelse som älskar mig och som jag älskar mer än livet självt. Min sötaste M.
Jag är dålig på sånt här mooshy mooshy, men jag älskar dig massvis trots att jag ibland är mer hormonell än den mest hormonella tonåringen :P

Hoppas eran Alla hjärtans dag har varit minst lika bra som min och att ni har någon bra att dela den med :) Vänner inklusive, givetvis (:

/Bell

          

Dust yourself off, and try again


Halloj alla,

Jag har haft en relativt udda dag hittills. Vaknade upp i en febrig dimma, med magont och alldeles genomsvettig. Febern la sig inte riktigt under natten, den steg snarare och när morgonen gjorde sin snöfyllda entré mådde jag fruktansvärt dåligt. Men tiden går och mitt illamående släppte, tack och lov :) Annars hade denna dagen inte riktigt varit lika rolig.
Det ringde från Uppsala, och jag undrade om det inte var något besked från läkaren men det var det int. En dam från Interflora ringer och säger att de har blommor till mig, de kommer imorgon och de ville kolla om jag var hemma. Först trodde jag de tagit fel, sen fattade jag att det är min allra sötaste Marcus som skickat dem. Hela dagen svävade jag lite grann på rosa moln, och i denna rosa dimma hann jag laga rosmarinkyckling till päronen och brorsan, skriva lite på min uppsats och spela lite biljard :) Svårt att inte bli megakär i denna alldeles underara lilla varelse som min M ändå är.
Ikväll bär det av hem igen, till Uppsala, och för första gångenpå länge ser jag fram emot att få komma hem. Att få gå på Friskis och cykla lite runt i vår vackra universitetsstad. Det börjar nalkas vår, i alla fall hos mig och Uppsala är som vackrast på våren. Hela världen är vacker på våren, det känns som om allt vaknar ur ett närmast komatos(t) tillstånd, men Uppsala är ändå exeptionellt vackert.
Snart kommer familjen hem och jag får äntligen äta lite, dricka lite kaffe och sen fara hem :) Och få mina blommor, som egentligen skulle vara en överraskning. Stackars M blev sur som sjutton men jag är lika glad ändå. Kommer bli lika glatt överraskad imorgon oavsett (: Svårt att inte älska honom, omöjligt.

/Belma

Lista igen...

(x) Kissat stående
(x) Somnat sittande
( ) Skrikit efter en pensionär
(x) Buggat på en fest
(x) Gett någon näsblod
(x) Pantat flaskor för att ha råd med något 
(x) Åkt rullstol
( ) Brutit benet
(x) Dyrkat någon farligt mycket
(x) Sovit mer än 12 timmar
( ) Snattat godis på ica
( ) Spenderat timmar i ett badkar 
(x) Badat naken i havet
( ) Spelat fiol 
(x) Uppträtt för publik 
(x) Dragit en katt i svansen
(x) Sminkat mig som en idol (inte en idol, men en kändis)
(x) Gått upp 5 kilo snabbt
(x) Dansat tryckare på ett disco
( ) Svimmat
(x) Stannat kvar i trotsåldern (delvis)
(x) Lyssnat på pojkband 
( ) Hällt i mig pärlsocker 
( ) Blivit kallad punkare
(x) Har en ryggsäck
( ) Gått på picknick ensam
(x) Gråtit utomhus
( ) Trott att jag var alternativ
(x) Läst Kafka och känt mig svår (inte känt mig svår, men nog har jag läst Kafka en och annan gång)
(x) Tappat en sko i havet
( ) Svultit för skojs skull
( ) Rånat någon
( ) Blåst såpbubblor på en buss
(x) Spelat poker 
(x) Ridit 
(x) Använt underkläder i siden
(x) Blivit kallad bög
( ) Ramlat i en buss
(x) Anfallit en lövhög
( ) Spottat mat på någon
(x) Använt bruna skor
(x) Gömt mig bakom en tidning för att spionera
( ) Tyckt om broder daniel
(x) Ätit lypsyl
( ) Blivit sparkad i ansiktet
(x) Piercat mig själv
( ) Stickat en halsduk 
( ) Blivit utskälld inför en hel skolklass
( ) Använt salt istället för socker
( ) Använt ’din mamma’ på allvar
(x) Varit uppe två dygn i sträck
( ) Skjutit en neger
(x) Skrivit dikter eller låttexter 
( ) Spelat ett blåsinstrument   
( ) Skjutit någon med ett paintballgevär
( ) Funderat över vad lavan i lava-lampan egentligen är
(x) Instruerat någon att begå ett brott
( ) Slängt russin på barn
(x) Lekt med vattenballonger
(x) Varit konstnär för en dag
( ) Haft en utställning
( ) Haft spya i håret
( ) Låtsats vara man
(x) Velat ha platåskor (jag var en sån där som bar Buffalos förr i världen)
(x) Slagit ut en tand (inte helt, inte mer än mjölktänder)
(x) Varit i tyskland för ölens skull
(x) Haft en rosa väska
( ) Lekt med gosedjur 
( ) Sagt fitta till någon och menat det
( ) Blottat mig i parken
( ) Tittat på för mycket skräckfilmer
( ) Slagit mig själv för att få uppmärksamhet
(x) Haft en hund
(-) Haft en katt
( ) Haft ett marsvin
( ) Haft en fisk
(x) Haft en hamster
( ) Haft en ödla
(x) Haft en orm
( ) Haft en insekt
( ) Levt som en pirat
(x) Druckit mjöd
(x) Pratat med en buske (hade en buskväxt som dog, men den pratade jag med)
(x) Spanat in rumpan i spegeln läänge
(x) Blivit fåfäng efter en komplimang
( ) Gillat bamse och velat köpa dunderhonung
(x) Funderat på att skriva en bok
(x) Klottrat på en vägg 
( ) Ätit grisfötter
( ) I hemlighet varit avundsjuk på en dokusåpakändis
(x) Förlovat mig
(x) Älskat mig själv mer än befogat
( ) Startat en brand i en ugn
(x) Gillat hiphop
(x) Fixat ett datorproblem själv 
( ) Tuggat sönder en hel penna
( ) Sjungit på kent med en vän i en buss
(x) En egen termos
(x) Bra vänner 
(x) Träffat lillbabs
(x) Dåliga vänner 
(x) Varit hatad av någon som egentligen älskar mig
(-) Varit älskad av någon som egentligen hatar mig (kan man veta det egentligen?)
(x) Tyckt att min släkt är konstig
( ) Varit ansedd som konstig enligt min släkt
(x) Nekat till alkohol
( ) En allvarlig sjukdom
(x) Nekat till en puss (Men herrn min ger sig ej, tack och lov) 
(x) Skrikit ”muuu” i någons öra
( ) Blivit känd 
(x) Lagat hörlurar med tejp
(x) Interna skämt med mig själv
( ) Fiskat räkor
( ) Träffat Göran Persson
( ) Skalat ett äpple i ett stycke och slängt över axeln för att se vilken bokstav det blev
(x) Gillat melodifestivalen 
( ) Haft en störd barnsjukdom
(x) Småsyskon (Ett stycke sådant) 
( ) Umgåtts med någon bara för att han/hon har en snygg kompis
(x) Skalat en banan
( ) Bytt namn
(x) Ätit en enorm baguette offentligt
( ) Gråtit idag
( ) Skrikit idag
(x) Skrattat idag
( ) Vaknat och trott att jag var timo räisänen
(x) Klippt mig för kort någon gång 
(x) Behövt glasögon 
( ) Döpt mina vantar
(x) Tuggat sönder mina naglar
(-) Kunnat alla färgerna i regnbågen i mer än en vecka

Vilken dag...


Halloj alla,

Dags att lägga stressen bakom sig. En gång för alla. Det höll på att kosta mig livet. Allt det där onödiga stressandet. Inget blir bättre när man stressar, det vet ni lika väl som jag; men det verkar vara ett tema som genomsyrar våra liv ändå... stressen. Och jag ser det överallt, det går ner i åldrarna. Pressen vi har på oss att prestera, hela tiden. Att bli bättre och mer effektiva, försöka pressa ner fler saker i de redan överfulla scheman som vi bär på. Almanackor, pluralis. Jag ser det hela tiden, de flesta bär på två olika almanackor; en för de privata tillställningarna och en för alla måsten.
Ironin i det hela är att jag har samma system. Man "måste" nästan ha det för att hinna... hinna leva, och hinna med allt som ska göras. Alla deadlines, som går ut över privatlivet. Ut över alla de glada stunderna, som aldrig får tillfälle att äga rum. Att man hela tiden väljer bort det roliga, för att göra plats till fler måsten. Jag säger inte att vi ska lägga undan alla måsten och leva i någon form av hedonistisk utopi. Nej, så drastisk är inte jag. Däremot vill jag föreslå att man slutar prioritera om det roliga hela tiden. Det borde vara en extravagans alla har råd med lite av och till.
Jag har haft så fullt upp att jag inte riktigt hunnit känna efter hur jag mår, igår fick jag skörda konsekvenserna av att leva på override. Kroppen sa ifrån, hjärtat framförallt, och hela mitt liv all stress och allt som hör till stannade bara upp. Allt stannade av, för en dag. Två egentligen. Idag har inte heller varit så väldigt stressigt. Jag vågar inte. Trycket över bröstet har börjat släppa lite smått, irritationen över alla småsaker som inte fungerar som jag vill att de ska börjar sakta avta. Man släpper på kontrollen när man känner att den ändå håller på att glida en ur händerna, som att släppa på tyglar man tidigare hållit i så hårt att händerna blivit blå. Man kämpar mot sig själv. Igår kände jag mig väldigt maktlös, och det var skönt på sätt och vis. Att inte längre ha det där måstet. Att inte längre hålla i tyglarna.
Man stannade upp helt, och insåg vad man gjort mot sig själv. Hur mycket stryk kroppen och hjärnan tagit innan de sagt ifrån. Månader av sömnbrist, av brist på näring, ständiga sockerchockar för att piggna till, onyttigheter, slöhet och oro. Mest oro. Jag kom lindrigt undan med tanke på den behandling min kropp fått. Jag hade tur. Och detta säger jag, som 21 åring. Det är sjukt att man som 21-åring tvingar sig själv till att bli sjukskriven p.g.a. stress.
No more though. Nu får det räcka. Nu säger jag ifrån. Inga fler skuldkänslor för att inte räcka till, jag räcker visst till. Och har någon något att komma med får de gärna ta det med mig. Men jag orkar inte längre stressa över småsaker. Och alltid ställa upp, och sen känna att man inte får samma gensvar. En del människor i mitt liv verkar inte förstå att de gör mig illa när de ger mig skuld över en massa saker jag inte kan rå över. Och ni andra, som är så söta och bryr er och erbjuder eran tid och lyssnar på mitt tjat. Jag kan inte annat än älska er, och vara evigt tacksam. För det är jag, jag är tacksam för de bra människorna i mitt liv. Ni som gör mina grå måndagar solgula, nej, rosa :)
Nu blir det lugn framöver. Lugn på mitt eget vis. Och nöjen, som jag gläds av. Inte andra. Allt på mina villkor. Mer kultur och mindre party. För det är ju sån jag är. Tråkig, och kulturellt intresserad. Och det första jag ska göra idag är något jag borde gjort för länge, länge sen.... Sortera i min garderob, städa och tvätta. Vattna Classe och ta en kall kopp kaffe för jag tycker det smakar bättre kallt än varmt.
Så, nu vet ni det.

/Belma

Aj aj aj


Halloj alla,

I have a bunch of boo boo's. :( Igår var utgångskväll nummer 3 i ordningen, det var himlans trevligt men hela natten låg jag och vred och vände på mig i sängen. Jag sover så dåligt om jag dricker. Och när jag väl somnade låg jag så konstigt så min vänstra axel gör himlans ont. Känns just nu som att det enda jag behöver är en varm kram. Få krypa upp i nån soffa, dra en filt över mig och somna till någon chickflick. Men jag kan inte det, jag har lovat bort mig på middag och så har jag sagt att vi ska ut sen och jag vet inte om jag är så pigg på det.
Jag har visst börjat vänja mig vid mitt s k toffelliv. Att gå och lägga mig runt 22 och vakna vid 6. Att ha ett mer stabilt schema. Att vara mer stabil. Inte flänga runt så mycket. Men jag började sakna det här ständiga festandet, men det var mest för att jag glömde hur det egentligen var och målade upp nån fantasibild av det. Nej, gott folk; det är hög tid för mig med att lugna ner mig lite.
Dags att lägga partykläderna åt sidan, och plocka fram mysbyxorna. Jag trivs ju bättre som hemmaperson än som partypingla. Och det händer ju ändå inget ute som lockar. Man har sett allt två gånger om, gjort allt två gånger om... Nej dags att släppa det där en stund och rå om sig istället. Jag har som sagt köpt träningskort på Friskis och Svettis samt en cykel. Och lägger jag ner hälften så mycket tid på att träna som jag gjort på att festa lär jag må toppen väldigt snart.

Hög tid för ett nytt kapitel. Det här ska vara nyttigare än det förra =)


/Belma

Dagens favvis :P

Rouaalicious säger:
huuuuuuuuuuuuuuuuuungrig

Belma säger:
jag smaskar på corn flakes

Belma säger:
jealous?

Rouaalicious säger:
neh

Rouaalicious säger:
ska fixa smoooooothie sen
Rouaalicious säger:o pannkakor. amerikanska
Belma säger:
jag hatar dig

Belma säger:
(gråtande smiley)
Rouaalicious säger:
MUHAHAHAHAHAHA


Strunt

Have you...

  • Played Spin the Bottle? - Yes
  • Toilet Paper someone's house - Nope
  • Played Poker with money - Yes
  • Gone swimming in a white T-shirt - Yes, but I wore a swimsuit under it
  • Been tickled so hard you couldn't talk - Many times
  • like someone but never told them - Yep
  • went camping - Nope
  • had a crush on your broher's friend - They're a bit young, his friends
  • walk in the rain without an umbrella - Many, many times
  • told a joke that Nobody thought was funny - Yes
  • been in a talent show - Talent show, sort of I guess
  • started laughing at someone's bedtime - Yes, and now I laugh at my own
  • worn somthing your mom didn't appove of - Nah
  • been to a nude beach - Eww, no
  • drank jack daniels - Yes
  • cursed in a church - No, that is rude
  • been called a slut for kissing someone - No
  • burnt yourslef with a curling iron/straightner - Never
  • wanted to be a police officer - Once in a while I get that idea
  • dumped someone - Yes
  • been hit on by someone too old - I think so
  • wanted to be a model - The thought has crossed my mind, if that's what you're asking
  • bought lottery tickets - Yes
  • made out in a car - Many times :)
  • cried during a movie - Oh my, yes
  • wanted something you couldn't have - I have
  • had sex on the beach - The drink or the deed? Yes on the first, no on the second
  • seen someone shoplift - Yes
  • hung up on someone - Yes
  • yelled at you pet - Yes
  • bought a thong when the casheir was a guy - Yes
  • tried to strip when drunk - Haha
  • gotten seasick - Oh but yes, happens alot
  • had a stalker - Not really
  • played a prank on somone that had them really scared - Nope
  • been embarassed by one of your family - Yes
  • felt bad about eating meat - No, grossed out but not bad about it
  • protested - Not in the sense that I've been out protesting. But I've been known to sign a petition or two in my day
  • been to an island - That, I have
  • been in love - Well, yes
  • ate jus because you were bored - Unfortunately, yes
  • looked at something everybody thought was ugly and said "aww" - Haha, yes
  • Screamed in a library - No
  • Made out with a stranger - Anyone who's ever been to a party in their youth has, I believe
  • Been Dumped - Yes
  • Wished a part of you was different - Yes
  • asked a guy to dance - I think I have, once or twice
  • been asked out by a really hot guy - Yes
  • laughed so hard you cried - Uh huh
  • went up to a complete stranger and started talking - Oh my, yes
  • been sunburned - Yep
  • kicked a guy in the nuts for being a pervert - No-ish 
  • threw up in school - Eww, no
  • recieved an anonymous love letter - Nah
  • had to wear something you hated - Haha, yes
  • been to a luau - Nope 
  • cursed in front of your parents - Yeah
  • been in a commerical on tv - No
  • watched a movie that made you miss your ex - Yeah
  • been out of the country - Yep
  • been honked at by some guy when you were walking down the sidewalk - A few times, actually
  • won at pool - Not often, but it has happened
  • went to a party where you were the only sober one - Yep
  • went on a diet - Yeah
  • been lost out to sea - Nope
  • cheated on your boyfriend - Yes, I was silly as a youngster. I'd never do that again
  • been cheated on - Yes
  • tanned topless - No
  • been attacked by seagulls - Nope
  • been searched in an airport - Nope
  • been on a plane - Oh my, yes
  • been pants-ed - heh, yeah
  • thown a shoe at someone - Weird enough, yes
  • broke someone's heart - I hope not
  • sung in the shower - Has happened
  • bought something way too expensive - Yeah
  • done something really stupid that you still laugh about - Yep
  • been walked in on when you were dressing - Yes
  • ran out of a movie theatre because you were too scared of the movie - No
  • been kicked out of the mall - Why would anyone get kicked out of a mall?
  • been mean to someone then instantly wanted to take it back - Yeah
  • done something stupid when you were drunk - Yeah
  • fell off your roof - Never
  • pretended you were scared so you could cuddle up with someone - Nah, I actually do get scared pretty easily
  • had a deer jump in fron of your car - Yeah
  •  threated someone with a water gun - Haha, yeah. Waterfights are all about threats

Megalista

  • Have you ever appreciated a sunset? - Yes
  • Have you ever been a guest at a surprise party? - Yes
  • Has anyone ever thrown a surprise party for you? - No
  • Have you ever been in a fist fight? - Yes, when I was younger
  • Have you ever been on TV? - Yes, also when I was younger
  • Have you ever been to a theatre? (Also spelling "theater.") - Yes
  • Have you ever broken a bone? - Yes
  • Have you ever broken up with someone? - Yes
  • Has someone ever broken up with you? - Yes
  • Have you ever called your boyfriend by the wrong name? - No
  • Have you ever called your boyfriend "Honey?" - Yes
  • Have you ever changed your appearance a lot in a short time? - Yes
  • Have you ever cheated on an exam? - Nope
  • Have you ever cried in public and embarrassed yourself? - Yes, at the movies when I saw Armageddon. I goy all puffy from crying excessively
  • Have you ever cried for no reason and felt good because of it? - Nope
  • Have you ever dated someone from another race, culture or religion? - Yes
  • Have you ever dated someone who didn't like you? - I hope not?
  • Have you ever dated a relative by accident? - Oh, God. Never.
  • Have you ever done something silly that you wish you had not done? - Yes, well I don't know if I regret it but it was silly
  • Have you ever driven a sports car? - Yes
  • Have you ever driven a truck? - Yes
  • Have you ever eaten in a restaurant and realized you have no money with you? - No
  • Have you ever finished eating in a restaurant, and you realized you forgot your wallet? - Never
  • Have you ever eaten something that you thought you wouldn't like, but found out that you actually liked it? - Yes
  • Have you ever eaten frog legs? - No, and I never intend to
  • Have you ever eaten horse meat? - Never
  • Have you ever eaten French food? - Yes
  • Have you ever fallen asleep and forgotten where you were? - Yes
  • Have you ever fallen asleep while taking a bath? - Almost, but never really fallen asleep
  • Have you ever fallen down the stairs? - On 7 different occasions
  • Have you ever fallen in love at first sight? - Yes
  • Have you ever fallen or stumbled in front of others. - Many a time
  • Have you ever forgotten your mother's birthday? - Never
    ... father's - Once...
    boyfriend's - Once
  • Have you ever given a false excuse to get out of something you didn't want to do? Many, MANY times
  • Have you ever given a ring (or other jewelry) to your girlfriend/boyfriend? - Yes, not a ring though
  • Have you ever gone mountain climbing? - Not seriously, but yeah
  • Have you ever gone skiing? - I sure have
  • Have you ever gone surfing? - Tried and failed
  • Have you ever dreamt of a ghost being in your bedroom and then waking up and finding yourself looking around for the ghost? - Who hasn't?
  • Have you ever gone to greet a friend or family member then noticed it was someone else? - Hah, yeah...
  • Have you ever gotten sunburnt at the tanning saloon and gone back the next day? - Nope
  • Have you ever had a Deja Vu experience? - A few times, actually
  • Have you ever made cheesecake? - Oh, but yes!
  • Have you ever made Chinese food? - Love it, love making it... Love all about it, so yes
  • Have you ever baked bread? - Many times, mostly with my grandma
  • Have you ever met a celebrity? - On many occasions
  • Have you ever played a joke on one of your teachers? - Yes, when I was younger
  • How about one of your classmates? - Yep
  • Have you ever raised your hand to answer a question, then forgot what you were going to say? - Yeah, quite a few times. But I make stuff up as I go along
  • Have you ever received a present that you really hated? - Yeah
    What was it? - An apple made out of glass
    Why did you hate it? - Because it was an apple made out of glass
    Who gave it to you? - A friend
  • Have you ever regretted saying I love you? - Yeah
  • Have you ever ridden a horse? - Yep
  • Have you ever ridden a motorcycle? - Yep
  • Have you ever said yes when you meant no? Yes
  • Have you ever slept in a cave? - Nope, never intend to either
  • Have you ever slept in a tent? - Yes
  • Have you ever swam in the ocean? - Many a time
  • Have you ever talked to a famous person? - Yes
  • Have you ever thought of something funny and started laughing out loud in the presence of others? - I do that alot
  • Have you ever told a big lie to someone you love? - Yeah, when I was younger
  • Have you ever tried in-line skating? - Horrible, but yes
  • Have you ever tried riding a skateboard? - Have
  • Have you ever guessed someone's age wrong (younger or older)? - Usually younger, but yes
  • Have you ever been in the shower when there was an earthquake? - Never
  • Have you ever ripped off your pants while dancing? - Dear God no
  • Have you ever kissed somebody by mistake? - Mistake? No, not that I can recall
  • Have you ever laughed until tears came from your eyes? - Oh so often
  • Have you ever fallen asleep while talking on the phone? - Yep
  • Have you ever sprained your ankle/wrist? - Many times
  • Have you ever written an article for a newspaper? - Quite a few
  • Have you ever seen a car accident? - Unfortunately, yes. A bad one
  • Have you ever called your school's principal? - Yes
  • Have you ever received more than 10 cards on Valentines day? - Nope, not that popular I'm afraid :P
  • Have you ever ridden on an ostrich? A camel? A cow? - Neither
  • Have you ever shaken hands with a monkey? - I'm not a big animalfan, so... no
  • Have you ever received a love letter? - Yes
  • Have you ever seen a tornado? - Yep
  • Have you ever had an electricity blackout while taking a shower? - Nope
  • Have you ever picked you're nose in public? - Hah, yes
  • Have you ever milked a cow? - Oh God, no. Gross
  • Have you ever built an igloo? - Nope
  • Have you ever tried any extreme sports? - Yes, off-road MTB
  • Have you ever shot a gun at a tree or a target? - Yes
  • Have you ever played an instrument in public? - Yes
  • Have you ever sang in public? - Unfortunately, yes. On quite a few occasions
  • Have you ever talked "baby-talk" to your pet? - Many a time
  • Have you ever given special nicknames to your pet that were completely different than their first given name? - All the time
  • Have you ever kept special treats for your pet? - No?
  • Have you ever kept a special blanket or bed for your pet to sleep on? - Yes
  • Have you ever let your pet sleep in or on your bed with you? - Yes
  • Have you ever walked into a lamppost? - Almost, but never really
  • Have you ever wondered why some people want to be alone but never seem to be lonely? - I'm this kind of people, usually so nope. Never crossed my mind to wonder
  • Have you ever tried to eat food without first spitting out your chewing gum? - I tend to do this alot
  • Have you ever saved a piece of chewed chewing gum and started chewing it again later? - Yes
  • Have you ever called a 'he' she or a 'she' a 'he?' What was the response? - Yes, usually laughter. I forget things sometimes
  • Have you ever called a women sir or a Man "ma'am?" - All the time
  • Have you ever asked a woman when she was "due" and she wasn't even pregnant? - Never, that'd be rude

Poäng :P


Min kvinnliga sida:

[√] Köpt en hårfön?
[√] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[√] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[√] Pratat känslor?
[√] Tänkt på att matcha mina kläder?
[√] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[√] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[√] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[√] Druckit Cosmopolitan?
[√] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[√] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[√] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[√] Blivit arg utan anledning?
[√] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[√] Pratat skvaller?
[√] Varit arg/sur utan att tala om det?
[√] Kramat en kille?
[√] Dansat?


Totalt:
18 poäng



Min manliga sida:

[√] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[√] Ätit en blodig stek?
[√] Läst en biltidning?
[√] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[√] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[√] Skött grillen under en grillfest?
[√] Läst en bok av Jan Guillou?
[√] Läst ett nummer av slitz?
[√] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[√] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[√] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[√] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[√] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[√] Läst nick hornby?
[√] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[√] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[√] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[√] Tävlat i att dricka öl?


Totalt: 18 poäng



Välbalanserat.


Jag flörtar med idén


Halloj alla,

Jag flörtar med idén om att tatuera mig igen. Nu har jag fått in lite extrapengar och idén om nästa tatuering har snurrat runt i huvudet väldigt länge. Jag vet exakt vad jag vill ha och jag vet var jag vill ha den. Så nu återstår bara att hitta rätt tatuerare, och en bra tid att göra den på så får jag äntligen bli inkad igen. Länge sen nu. Nästan två år. Jag gillar tatueringar och kroppskonst, always have. Så länge det är smakfullt och inte överdrivet och tacky så kan det vara väldigt snyggt.
Motivet ska inte diskuteras mer för jag har bollat med allt och alla om hur jag ska ha den. Vilken font, storlek, placering. I två års tid har jag planerat men aldrig gjort slag i saken. Nu ska det äntligen bli av. Även om jag så måste vänta ytterligare 6 månader på att få den gjord, så får det bli så helt enkelt. Och jag känner mig lika uppspelt som ett barn på Julafton (:
I övrigt har jag mått bra på det senaste. Även om det varit en del tjafs fram och tillbaks med lite allt möjligt så känner jag mig väldigt välmående. Inte dragit på mig någon av de många förkylningar som är i omlopp, och så sover jag som en bebis: mycket och kvalitativt... :)
Händer inte så mycket spännande saker. Kul, men inte spännande. Har lärt känna en del nytt folk på kursen, det trodde jag inte att jag skulle. Speciellt inte någon man kommer så bra överens med som jag gör med Ciccie. Himla kul människa. (: Träffat en del söta töser och framförallt en mycket stilig pojk. Sånt är skoj. Så har man nåt att titta på när det blir tråkigt på föreläsningarna :P We all need eyecandy, don't we.
M och jag jobbar sakta men säkert på att hitta varandra, och hitta oss själva i vår relation. Inte alltid så kul men jag trivs med honom. Trivs väldigt bra (= Och var gång han dyker upp i tankebanan så får jag ett sånt där skolflicke-leende på läpparna. Och hade jag vart en sån som rodnar lätt skulle jag sitta där, röd om kinderna. :P
Annars har jag shoppat lite med mamma, igår. Fick ett par converse-inspirerade skor av henne, för hon tyckte de såg så fräsiga ut. Jag kan inget annat än hålla med. Men Don Donna har ju bra skor, ibland. Och Debenhams stänger nu så vi har vart dit och shoppat lite roliga grejer Samt att jag köpt världens absolut coolaste badrumsmatta. Den är fulsöt och jag älskar den (: Det är väl mest det som händer just nu; att träffa dem man tycker om, shoppa och plugga. Samt sova. That'd be pretty much all... ;P

/Bell

RSS 2.0