Jon Dore


Snyggare karl får man leta efter.


Nya jag



Jag känner mig som en ny människa. Jag vet inte vad som flugit i mig, men jag känner mig som en bättre människa, förnyad. Snyggare, bättre. Det är inte "Eat, pray, love" som har fört med sig detta, för jag hann läsa en halv sida igår innan jag slocknade. Nej, jag vaknade nästintill död imorse. Jag kände mig inte speciellt sexig, om vi så säger. Så jag beslöt mig för att göra något åt det.

Medan jag nallade lite på min ciabatta lade jag grunden för det som skulle bli den fasta idén om att jag måste klippa mig. Nu är det gjort. Håret plattat. Jag känner mig otroligt snygg i denna frilla. Helt klart värdig N. Mer så än någonsin.

Trots en otroligt jobbig förkylning som gjort mig hemmavarande (men arbetande, ändå) känner jag mig ovanligt levade idag. Jag mår psykiskt bra, även om den fysiska biten ligger i sängen med jobbdatorn och jobbtelefonen i högsta hugg. Det är rätt skönt att kunna jobba hemifrån, när man mår så här och inte bara vill ligga och vältra sig i sin egen misär.


Den tidigare omtalade frillan.


45 dagar


Med ett avbrott, jag tog ett bloss på Maggans cigg för 2-3 veckor sen och höll på att spy. Utöver den hemska incidenten har jag nu varit rökfri i 45 dagar. 45 dagar utan några som helst hjälpmedel. Inga tuggummin, inget godis, inget snus. Inga nya laster. Jo, currysås till ris. Det har blivit en del sånt. Men jag vill inte tro att det hänger ihop.

Idag letade jag något att glädjas åt. Detta fick bli mitt glädjeämne. Jag ligger nämligen hemma igen efter en riktigt jobbig morgon. Jag knatade hem strax efter lunch efter att ha betalat in 300 kr för taxi imorse pga förseningarna. Och så somnade jag med jobbdatorn igång på min säng. Mitt i ett mail. Jag hade nog sovit till imorgon om det inte varit för Fredrik. Men han är söt, när han lägger den sidan till och han hörde att jag inte mådde galant så vi la om planerna för veckan lite.

Det var tungt att lämna jobbet idag. Inte bara för att jag missar alla möten, men jag har saknat N litegrann. Honom kan man vila ögonen på, på jobbet. Sånt är trevligt. Och så fick jag veta att han bara är 2 år äldre än mig. Chock? Ja. Het efter klippning? Mycket!

Jaha, så kanske jag ska nämna att det är alla hjärtans dag idag. Aldrig firat det. Aldrig blivit firad på alla hjärtans dag så jag vet inte hur man beter sig på denna dag mer än att idag blir det ännu en Alvedon och ännu en kopp stjärtdricka (se Te) och soffläge.

Justja, Marajah börjar ju hos oss på onsdag. Spännande. Jag är, om möjligt, mer nervös än hon. My gawd. Men det ska bli kul att kunna visa henne mr purple shirt och N. Söta, fina N. Ahh, som jag längtar!

/Bell

Present :)




Double-walled, biodegradable, acrylic tumbler with NASDAQ OMX custom heat design. The tumbler is black and transforms into an image of the world-renowned NASDAQ OMX MarketSite Tower in Times Square, New York City when hot liquid is added.

Vi fyller 40 år. Detta firas, och presenter delas ut.

Vad finns att INTE älska med detta företag!?

/Bell

RSS 2.0