Bot



Jag återgick till att bota min tristess med shopping. Det blev en hel del. Givetvis bara saker jag "behöver" och "kommer att börja använda oftare". Kortet bränner hål på fickan, men jag gillar alla dagens inköp.

Och jag är mäkta glad att Kista Centrum har öppet till 21 annars vete fan vad jag hade fördrivit de senaste två timmarna med.

Nu ska jag sällskapa med ett glas bubbelvatten och nån skön serie. 

/Bell

Tristesse


Vilken tom dag. Det är bara tråkigt. Jag är trött. Helt utpumpad. Tristesse.


image99

Han som var så fantastiskt vacker. Det är en synd. Han var verkligen otroligt vacker. Det säger man sällan om karlars anleten, men han var det. Vacker.

Men herregud, så bra!


Talar sitt tydliga språk...





image98
Fast mitt + var mycket tydligare...

Effektivisering


Halloj alla,

Jag hittade en bok på jobbet: "100 sidor om hur du vinner tid". Så jag satte mig och skrev om min CV och ett nytt personligt brev + intresseanmälningar och skrev ut och satte i mappar. Nu för en gångs skull känner jag mig rätt fit for fight. Jag har även passat på att ringa de samtal som skulle ringas, skrivit upp en to-do-list för resten av dagen och en snabb sådan för morgondagen. Det börjar bli dags att ta sig i kragen nu, det är redan 2008, skottår och allt. Nej, nu får man kamma till sig och sluta leka kontor och börja göra nåt som betyder något. Något som inte bara betalar räkningarna utan som även efterlämnar en liten mängd kapital som man kan lägga undan och hitta på något skoj för. Dags att leta efter ett stadigare jobb, något roligt. Något som man måste dyka upp till. Som det här. Ett riktigt jobb, där man inte är så utbytbar. Nejni! Nu blir det lite jävlaranamma!

På återhörande. You can count on that.

/Bell

Tips från coachen...





http://twoforone.blogg.se




Jag sitter på jobbet, det är lugnt och jag fnissar nästan ihjäl mig. Fy så bra dessa två damer är. Tack för skrattstunden töser!

/Bell

Maybe..?

image97
Who's to say?

Somrigt

image96

Den där frisyren var kung!

RSS 2.0