Mellan Stickholm och Gutarbarg, finns jag..?


Halloj alla,

Åh vad avslappnad man blir efter ett långt, varmt bad; en kopp kaffe och jordgubbsscrub. Underbart. Även den nya Desperate Housewives har kommit ut, så jag har sett det med. Och igår kikade jag på en massa film med Stefan; Cars, Little Man och SpongeBob SquarePants: Karate Island. Yes yes, en massa tecknat. Men jag försöker fylla ut tiden till det nya avsnittet av Family Guy släpps; den 5/11. Vissa växer aldrig up. Och jag stoltserar med att platsa fint i den gruppen.
I afton ska jag äta en lite finare middag hos päronen och imorrn ska jag träffa M, om allt går som planerat. Om inte ska jag dega hos päronen med bror och spela UNO, som jag börjar bli en hejare på. (= Sen lär det bli en del shopping, för Sthlm har en massa söta små obskyra affärer som sitter på små guldgruvor. Nåja, om man gillar knick-knacks, som jag faktiskt gör.
Jag känner idag att jag hackat upp mig i en negativ stämning. Inte riktigt haft tid att lägga märke till att jag inte längre mådde så på topp som jag har mått innan. Och det var dags att se över en del saker här i livet som bidrog till att jag inte mådde så bra. Slänga saker, sålla bland minnen och gå vidare. Med en, något, lättare packning än innan. För det heter ju att man ska använda sitt förflutna som en språngbräda inte en soffa, och jag tycker jag vilat lite mer än jag rört på mig. Både bildligt och bokstavligt talat. Så när jag satt i badet så smed jag planer, planer på hur jag ska komma ifrån denna negativa plats och till en där jag har bättre framtidsutsikter.
En del människor i mitt liv är kvar där bara för att jag har minnen ihop med dem, och tyvärr är många av de minnena ganska dåliga. Många negativa människor som jag nu tyvärr måste ta en paus ifrån. Inte säga farväl, inte riktigt än, men jag måste få omvärdera mina vänskaper. Ta mig tid och inte fästa för mycket värde vid en del människor. Inte leva i hur vi var förr. Min mor lärde mig att det är bättre att vara själv än i dåligt sällskap och jag vet inte när, men jag verkar ha tappat det på vägen. Tappat förståndet.
Jag måste få ta lite time off, se över vilka jag umgås med och varför. Sluta låtsas och börja bete mig som en vuxen människa. Men jag ska börja med pojkarna som varit i mitt liv och rubbat min existens med sin charm. De som är kvar är oftast de som påverkat mig mest, mest negativt...
Yep. Så är det...

/Belma

Dessa veckor.


Halloj alla,

Dessa senaste veckorna har varit fantastiska. Många kvällar ute med vänner, många sena nätter på Max. Mycket prat, många tankar, massa musik och framförallt kopiösa mängder öl. Och så alla dessa pojkar. Jag kan inte minnas den gång i mitt liv när jag varit så här lycklig. Eller den gång då jag haft så mycket på min tallrik. Så många nöjen, så många människor, så många bra upplevelser. Så mycket glädje.
Jag känner mig lugn och harmonisk. Det känns som om jag har valt rätt; att stanna i Uppsala. Att inte flytta till USA och plugga där. Uppsala är som en egen värld; inte riktigt kopplad till resten av Sverige. Med alla dessa underbara människor som förvånar gång på gång, med deras generositet. Känslomässig generositet och värme. Man kan inte annat än le var gång man går och lägger sig, när man har en stund att ligga och m
innas allt bra.
Jag är lycklig. Riktigt lycklig på ett sätt som jag aldrig upplevt innan.
(:


/Bellis


Sexa...


Halloj alla,

Ikväll är det sexa på Norrlands... Imorgon är det ROCK-gasque på V-Dala... Yay! (: Många bra helger i rad nu, känns himla trevligt. Får träffa alla vännerna i omgångar, visserligen inte ofta nog men mer än förra terminen. Och det känns himla trevligt.
Joanna, jag får aldrig tag på dig på MSN men ska ni ut imorgon på V-Dala, kanske?

/Bell

Bekma...

Halloj alla,

Nu är man hemma igen efter en kort resa ner till Malmö... Skånes huvudstad och mina mardrömmars stad. Jag skyr allt som har med Skåne och framförallt Malmö att göra. Utom en del människor som håller hus där, en del vänner och en massa släkt. Mina favvisar.
Jag köpte en massa skoj prylar där dock. Rosa prylar. Såna som man inte kan hitta här uppe i norr, and Lord knows I've been on the lookout. Det blev en rosaorange papperskorg, två rosa nagelborstar, ett par tåstrumpor (svarta visserligen men det är tåstrumpor och det nöjer jag mig med) och så fick jag ett par nya öronmuffar, beigea i form av två stjärnor... Sexigt. :P
Inatt stannar jag i Sthlm. Sover, imorgon ska jag shoppa lite och sen bär det av hem till Uppsala för en spel/vinafton med töserna. Under förutsättning att jag hittar till samlingsplatsen hos A. Agera taxi, någon? Nah, didn't think so...

Nej gott folk, det var en mini-update. Smell you all later...

/Bell

That's just the way it is...


Halloj alla,

Jag hade en sån där close call igår, när min feber sköt i höjden och inte gick ner trots medicinering och en massa huskurer. Runt 04 igår trodde alla att det inte skulle bli bättre, jag med. Men jag hade tur, för det vände och när klockan slagit 8 mådde jag så bra att jag kunde kila hem. Och nu är jag hemma igen, hos päronen. (: Jag kan lungt påstå att trots regnet och kylan att idag är en otroligt vacker dag, här, i denna... vår kungliga huvudstad.
Är äckligt sliten just nu, men fått duscha och äta lite så det är bättre idag än igår. Så nu sitter jag här, sjuk som aldrig förr och med Voice i bakgrunden. Jag är sådär barnsligt förtjust i rap och hiphop och lite av och till har de riktigt bra låtar på Voice. Klart mycket bättre än någon annan radiostation. Lite trist att vi inte får in den i Uppsala Men men, passar på när jag är i Sthlm att lyssna upp mig på nya låtar (:
Nej folk, jag tänkte jag skulle vara den första att bryta den här icke-skrivar-trenden. Dags att ta en kop te och försöka samla mig. Lätt att man tappar bort sig i omständigheterna. Och en hög feber har en tendens att få tankarna att spinna ut i ovanliga banor...

/Bellis

Tack för en trevlig afton...


Halloj alla,

Som bekant spenderade vi aftonen på Norrlands, i garderoben. Annelie och jag. Men vi var så många fler som var där och det är er andra jag vill tacka för en otroligt rolig kväll/natt. Mycket jobb men lika mycket socialiserande och flörtande, skojande och fikande. En strålande afton, som rundades av med flörtande på hög nivå med en pojk som var avbilden av Dennis. Min Dennis. DEN Dennis. Och nästan lite sötare än D.
Fin avslutning på en fin afton. Tack alla som var där, ni var kalas (:

En trött men glad,
/Bellis

PS. Anne vi saknade dig där. DS.

Det blev lite fel tror jag...


Halloj alla,

Jag tror det blev lite fel, eller så blev det inte alls det. Nina, jag måste säga det att du har helt rätt i det du kommenterar. Jag har sållat en del, och jag lever än. Det är ni som är kvar som ska ha tack. You stuck around, och jag uppskattar det. Såväl som jag uppskattar er och er vänskap. Vad jag tror att jag gjorde fel i var att jag skrev i fel tillstånd, jag riktade inte min "ilska" mot rätt person utan det blev generaliserat. Och det slutade lite som mitt eget pittyparty.
Missförstå mig rätt; jag har valt att plugga allt detta. Jag trivs otroligt bra med mina val, men i och med att alla kurserna går parallellt med varandra så blir det lite tufft ibland. När allt hopar sig. Jag var lite arg just då, eftersom jag skulle redovisa ett PM, jag just hade skrivit tenta i en 4 poängskurs om Sovjet och mitt uppsatsskrivande hade stannat av en sekund... Jag hade bara lite för mycket att göra för att kunna ta kritik, av den icke-konstruktiva typen. Jag blev bara lite smått arg. Men det är en övergående känsla och jag känner att jag varken har tid eller lust att ägna mig åt en annan människas missriktade aggressioner. Nej istället tog jag mig tiden att äntligen fixa mitt hår.
Ge det lite näring och återuppliva det. Jag har en kur. Inte dyr och tar inte mycket tid heller... Nu har jag nytt hår, tack och lov. Not a day too soon. Och när jag höll på att fixa och dona med det beslöt jag mig att efter år av misshandel ska håret få vila och återhämta sig ett tag... Det lär inte bli lätt att hålla tassarna borta från det men jag tänkte jag skulle skaffa mig en ny hobby... :P

Yes yes. Jag har en massa skoj att skriva om men jag ska nog ta och dricka min kopp kaffe och kanske ta en nap. Nappytime is fun-time (:

Smell you later,
/Bellis

Finn ett fel...







Dyslexlexi.

The moral highroad.


Halloj alla,

Idag har varit en lugn dag. Jag har handlat och lagat mat, kikat på Desperate Housewives och varit snäll, vill jag tycka. Mest snäll var jag nog när en gammal bekant ville påstå att det arbete som jag gör inte kan jämföras med dennas. Mellan raderna givetvis. Vad jag ville säga var kort och gott; Och vem fan dog och gjorde dig "perfekt". Men jag sa inget. Istället log jag och nickade. För jag vet att jag är bättre än så. Jag behöver inte trycka ner andra för att känna mig tillräcklig. Det arbete som jag utför var dag är något 90% av alla där ute inte skulle palla trycket av. Men jag gör det. Jag läser alla mina sidor, skriver mina tentor och får de betyg många drömmer om.
Jag pallar trycket. Men det jag inte gör är att gnälla. Jag gnäller inte över de 300 sidorna jag har att läsa var dag, eller de oändligt många uppsatserna och tentorna som jag får skriva. Mina 65 poäng är tuffa 65 poäng. Jag får ner över 1,5 års studier på en termin. Jag slår vad om vad som helst att jag klarar det bättre än någon annan. Jag kan till och med gå så långt som att påstå att de flesta av er som läser min blogg inte skulle orka med det. Kanske klara det, men inte som jag. För det krävs disciplin och det krävs intelligens. Och inte minst ork. Att jag sen inte tjatar om mina uppgifter gör mig till en bättre människa tycker jag. För om jag ska vara ärlig så skiter jag i vad alla andra pluggar, och hur det går för dem. För ingen frågar mig någonsin hur det går för mig. Hur jag har det och om det är tufft att vara i mina skor. Istället trycks jag ner. Som om det jag valt är mindre värt.
Jag är trött på människorna runt mig. I stort sett varenda en av er. För det jag hör jämnt är en massa tjafs om hur jobbigt ert liv är. Har ni inga glädjeämnen att diskutera? Har ni verkligen aldrig glada nyheter? Är det alltid ett pittyparty i erat huvud? För helvete; jag behöver en rast ibland. De få timmar om helgerna eller luncherna/fikan som jag tar är tid avsatt för just DIG. Jag tar tid ur mitt schema, som jag garanterar är mer till bredden fylld än de flestas för att träffa Dig. Jag vill höra om hur det går för dig, men inte bara det negativa och jag vill synnerligen inte höra hur många sidor du har att läsa till nästa vecka. Jag har lika många och oftast fler.
Så nästa gång ni ser mig. Vinka och säg hej. Ni behöver inte ens le. Men börja inte med skolsnack om ni inte vill höra mitt med. Och det vill ni aldrig. Bara för att jag litar på min förmåga betyder inte att jag är sämre, tvärt om. Jag vet vad jag kan, och jag ser till att lära mig mer. Jag ödslar inte tid på att stressa över fantasimonster. Mina VG:n säger en sak, vad ni sen antar efter att ni träffar mig pigg på en lunch skiter jag blankt i. För jag påstår än att i stort sett ingen av er skulle kunna bära min börda. Oavsett vad det gäller. Mina skor är inte bekväma att gå i. Så dela inte med mig av ert för jag är inte intresserad.
Kan vi vara vänner än så blir jag glad, om inte har jag just sållat agnarna från vetet.

Tolka det som Du vill. Jag har inte tid med mer idioti.

/Belma

Trevlig afton...


Halloj alla,

Aftonen har spenderats på Orvars. Mega Orvars... Med en del öl, lite Jäger och sällskap som man kanske inte väntat sig... Magnus och Magnus. Emma, Anna och givetvis Annelie... Aren't you glad we stayed? I know I am... Nu, godis, film, vatten och sova...

Men först ska jag få av mig mina boots... (=

/Bell

Synd...


Det är synd att den här bloggen inte tar html- kodning. För jag har hittat en kul sak jag vill dela med mig av (:

Finns på http://bellisplace.blogspot.com

Kul, inte sant?!

Click, sa det sen var jag fast


Halloj alla,

Jag har just sett filmen Click. Och gråtit, som ett barn... Jag är inte den som gråter till filmer men den här, holy crap. Grinade som en bebis...

Huu. Bra dag i dag. Lunchade med två av damerna, sen vart det shopping av nya byxor och fika med S och F. Yay! Imorrn blir det systemet med A och fredag... Ja, då blir det lite fest (:

Tjoho!

Smell you later.

/Bellis

Bitch is you crazy...


Who is you?!

Jag har sett på för mycket Stand Up. Mest Chris Rock, Martin Lawrence och Dave Chapelle... Hmm, det finns inget mönster där inte... Nåja.
Jag vill gärna klaga på lite allt möjligt, men idag mår jag bra. Ingen speciell anledning. Jag mår bara bra. Har fått sova ut idag, ta hem en del filmer och klipp jag börjat sakna att ha på datan, eftersom jag fick blåsa den. Virus... Igen. Sen har jag suttit och kopplat upp mig mot en ny torrentsida, och börjat seeda för att inte bli kickad från den här med. Bara Pirate Bay som skiter i sånt... Fast jag lär nog bli kickad därifrån med eftersom jag seedar deras prylar på andra sidor. Därför tar jag hem kopiösa mängder på en gång. Hoppas skoldatanätet inte fokuserar på Kantorn, annars blir mitt konto historia :(
Som ni märker sitter jag mest och nördar mig framför datan nu.
Har kikat på avsnitt tre av både Simpsons och Family Guy. Båda sprillans nya. Simpsons råkade jag få ner med undertexter. Inte vart så förvirrad på länge... Förstår inte syftet med undertexter. Men de är väl där för dem som inte kan engelska bra nog för att förstå skämten. Trist, för man missar en del.
Family Guy har verkligen tagit allt ett steg längre i den nya säsongen. De är brutalare. Kanske inte bättre för det, men nog så mycket bättre än man velat tro. Simpsons är fortfarande roliga, 18 år och de håller fortfarande en viss nivå. Men de har blivit mjuka. Efter säsong 14-15 har det gått utför, kan jag tycka. Visserligen så var mycket av säsong 17 hur bra som helst. Men men. Ja, ni ser... Så nördig har jag blivit. Värre än förr. Och ju mer man sätter sig in i det här, desto fler killkompisar verkar man bli tightare med. Vilket är intressant att observera. Men jag trivs.
Skolan går ovanligt bra. Jag verkar kunna hinna bli klar med allt en vecka eller två i förväg. Och av nån anledning verkar kvalitén på det jag skriver gått upp. Antingen så har jag tur, eller så har jag bara gått in på nån form av overdrive. Jag vet inte, men jag har frigjort en massa tid. Därför kan jag sitta och nörda mig. Känner mig arbetslös. Jag vet inte om jag är den enda. Men det känns som att jag inte gör annat än att sitta hemma, dricka kaffe, kika på en massa skräp och sen när helgen kommer festa till det. Jag har inget att fira. Visst, jag ligger långt före min planering, men inte mer än så.
Jag vet inte jag. Det går bra, jag ska inte ifrågasätta varför. Jag sover bra, jag äter bra, jag pluggar bra, jag umgås med folk... Det mina vänner är egentligen något att fira. Det om något är skäl att fira, när jag tänker efter... I will see you Friday, and if I don't: I'll just catch you another time (=

/Bellis

Lånelista

Nina you made my day, en av de längsta listorna jag sett. Yay! Enjoy...

Senaste impulsköp:
Hårfärg.

Bästa fikat: En stor kopp kaffe och pecannötkaka, eller cheescake.
Färg du hatar: Rent konkret så är jag inte vänligt inställd till större mängder av en färg.
Nåt som gör dej förbannad: Idioter.
Så får du motion: Promenader fram och tillbaks.
Om du var en blomma: Skulle jag vara en gerbera. Because I like them. En stor rosa gerbera!

Det dyraste du äger: Mina nya tuttar? Hah, ja det vore ett bra svar. Ingen aning dock.
Tidigaste barndomsminnet: När morfar läste tidningen och jag petade i den lite för att störa och han prasslade med den... Var lika skitkul varje gång.
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Brukar du gå här ofta? :P Nej jag vet inte, jag pratar för mycket för att minnas...
Samlar på: Minnen, foton, sockerpaket.
Underskattad grönsak: Champinjon.
Överskattad grönsak: Celleri. (skyr det som pesten, tillsammans med sparris och kronärtskockor)
En bil är en: Bil. Transportmedel.
Pryl du inte kan vara utan: Mobil och data.
Ditt livs aha-upplevelse: Svårt.
Lyx är: Att få sitta på ett café med en bok eller en vän och inte tänka på något annat än sällskapet.

Tidningar du prenumererar på: UNT.
Du gör med 100 upphittade kronor: Impulsköper nåt.
Nån du saknar: Provstress. Låter helt sjukt, men jag saknar den känslan lite. Nu har jag så många att det blivit vardag på nåt vis...
När grät du senast: Dunno.
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: Jag har inget intresse av att bry mig om sånt.

När är du gammal: Det var jag för länge sen. Är inne i en andra andning nu :P

Svart eller vitt? Beror på humör och tillfälle.
Mjukt eller hårt? Mjukt, eller ja. Vad pratar vi om?
Homo eller hetero? Yay, gay! Skitsamma. Det är en fråga om preferens.
Höger eller vänster? Höger.
Stor eller liten? Stor.
Loket eller Oldsberg? Loket, för bövelen.
Göteborg eller Stockholm? Stockholm, tack.
Kram eller puss? Jag är en kram-människa.
Vagn eller buss? Tunnelbanevagn, yes.
Hyrfilm eller bio? Bio, eller nej. Hyrfilm. Så kan man prata utan att annat folk blir arga. Bara sällskapet.
Gräs eller grus? Gräs - kryp. Hatar kryp, och ogillar gräs per automatik. Men gräs är skönare än grus.
Piggt eller opiggt? Jag misstänker att jag lider av kronisk opigghet.
Pasta eller potatis? Både och. Fast pasta mer.
Tjänare eller tjäna? Kan man få ha en tjänare, och tjäna nog för att själv slippa jobba? Bill Gates, marry me. :P
Is eller mjukglass? Sak samma.
Natt eller dag? Natt
Felix eller Heinz? Heinz

NK eller Myrorna? NK

Marsvin eller hamster? Ingedera. Inga djur, mer än jag här inte.
Rakad eller orakad? Vem och var?
Biffig eller slank? Biffig
Blåögda eller brunögda? Men herregud. Dessa detaljer. Men brunögda. Själv har jag gröna.
Popsnöre eller sportfåne? Ingedera.
Naken eller pyjamas? Naken i så fall.
Linda Skugge eller Linda Rosing? Linda Rosing, på default. Hade velat strypa Skugge för att se henne dö långsamt.
Peter Stormare eller Peter Jihde? Stormare.
Kaffe eller te? Kaffe, för sjutton gubbar.
Champagne eller ramlösa? Ramlösa. Champagne ger mig huvudvärk.

Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Väggen.
Bakispizza eller bakischirre?
Inget, tack.
Förfest eller efterfest? Förfest, fast efterfest hellre om man inte är allför packad.
Plastbestick eller plastbröst? Sporks.
7-eleven eller Pressbyrån? 7-eleven, de har varm pasta och är öppna när tunnelbanan inte går.
Glasögonorm eller linscooling? Glasögonorm.
Plugga eller jobba? Vara ledig? Jobba, hellre.

Planka eller pröjsa? Pröjsa. 20 spänn har väl alla råd med?!
Yngre eller äldre? Äldre.
Lång eller kort? Lång. Jag, lång. Han, lång. Allt långt... Yes, children.
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist... Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Rent konkret så funkar ju inte det.
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Ja. Inte ofta men det händer.
Tycker du om ord? Mais oui, mon ami.
Nämn namnet på en tennisspelare? John McEnroe. Oww, honom gillar jag.
Finns det någon du ogillar starkt? Givetvis.
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? I'm not one to pass up an opportunity like that. Konflikter är bra, man får vädra.
Om någon trycker ner dig, vad gör du då? Det sker så sällan så jag vet inte. Är man en sån som låter sig tryckas ner till att börja med kanske man ska tänka om.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Mitt enda handikapp är att jag inte vet hur man ber om hjälp.
Är du svartsjuk?
Det händer.
Vad gjorde du igår kväll? Sov mest.
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Skulle inte kunna vara mindre intresserad av vart människor väljer att gifta sig. Det är deras val, inte mitt.
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Bokmärke, inte i dess konkreta form utan oftast paperslappar eller prislappar och sånt. Hundöron är fult, har jag fått lära mig.
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Nej, dock en hel dröse med filmatiseringar av böcker som jag hade velat göra om.
Tyckte du om att gå i skolan? Ja det gör jag än. Fast det var lite roligare förr, vill jag minnas.
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Engelska och Samhällskunskap, jag med.
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan?
Tyska, tror jag. Det gick bra, men jag orkade aldrig ta mig till lektionerna.
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? Absolut.
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Hehe, större delen av min bekantskapskrets.
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Don't care, USA- light :P
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? Läkare, obducent, allt som har attgöra med att röra döda eller sjuka människor. Inget som har med djur att göra. Inte heller högt upp (höjdrädd), inget rutinarbete. Det finns mycket jag inte skulle kunna göra.
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Skulle nog bli ganska chockad, men relativt obrydd.
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? See a penny, pick it up. All day long you'll have good luck.
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Båda spelar in.
Vad är ditt favoritpålägg? Grevé eller Svarta Sara. Gärna skinka med, men jag kan leva utan.
Vad är det första du tänker på när du vaknar? 'Vad är klockan.'
Är du troende? Troende, ja. Religiös, inte det minsta.

Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? Gudars så patetiskt om man inte kan ta sig till toppen för egen maskin. Då kanske man ska prova på ett annat yrke.
Tycker du om stearinljus? Ja?
Använder du hårbalsam? Yes.
Hav eller sjö? Hav.
Har du någon skrivare? Ja men inte inkopplad.
Har du någon scanner? Ja, även den är inte inkopplad.
Vad har du för väckarklocka? Mobilen.
Hur ofta klipper du tånaglarna? När det behövs.
Har du betalat månadens räkningar? Mais oui.
Använder du hudlotion? Ibland.
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Måste man välja? Salt i så fall.
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips. Hatar jordnötsringar.
Tycker du om Dr Pepper? Aldrig provat.
Äpple eller Päron?
Äpple.
Äter du fiskbullar? Icke.
När klippte du dig senast? För nån dag sen.
Har du fått riktig massage någon gång? Japp, har en egen massör som jag besöker.
Tycker du om rökt kött? Massvis.
Vilken är din favorit på Mc Donalds? McFish är äckligt god. Men cheeseburgaren och den lilla burgaren. Mumma!
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Max. Alltid Max. Jag har blivit frälst.
Platt eller vanlig dataskärm? Platt.
Vad har du för mobiltelefon? Motorola C139. Lånetelefon medan min är på lagning.
Hur betalar du dina räkningar? Internet.
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Jag har ingen soffa.
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? Ordning.
Har du överkast på sängen? Nix.
Har du brutit något någon gång? Yes.
Vad är den värsta sjukdom du haft? Inga större grejer.
Har du blivit sövd någon gång? Mjo.
Lever din mormor? Ja och tacka fan för det.
Har du varit med på TV? Ja, på lokaltv. Sexigt :P
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Kan du tro att jag inte har NÅGOT bättre för mig alls.
Använder du tofflor? Dusockor á la Hästens.
Är du en Besserwisser? Alltid.
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Ja? Står den i kylen och är okej så är bakterierna intakta.
Beskriv din humor: Torr och sarkastisk.


Mr Oinkbaum

Helloj alla,

Nu sitter man här hemma igen och det känns himla skönt... Som ni vet dog min dator och jag fick fara runt, fram och tillbaks till skolan för att läsa min mail och annat skoj... Men nu är datan igång igen som sagt och det känns skönt.
Gårdagen spenderades med att flytta. 22 timmar tog det. 22 långa, ensamma timmar. Anledningen till varför det bara var 22 timmar var för att päronen och brodern min var på besök. Jag vägrade ta hjälp av dem så jag fortsatte flytta över saker sen efter att de åkt (: I wanted to do this on my own... So I did. Och det känns skönt. Men imorse, runt halv 7 ville jag ge upp. Precis som jag ville ge upp innan jag kommit fram till Kista, när jag cyklade från Uppsala till Sthlm... Runt Akalla, som är ungefär 5-6 km från Kista, ville jag ge upp. Men jag bet ihop, som igår, och fortsatte... För jag gillar att genomföra påbörjade projekt. Så blev jag klar, runt 5 över 7 imorse och fick gå och lägga mig och sova till halv 10 när nycklarna skulle in... Trött som as, satt jag på bussen.
Sen blev det nappytime till 12 och sen dess har jag bara pluggat, rebootat datan och suttit hungrig. Trots att jag har mat hemma. Godis har jag också, men vill inte ha det heller... De bara står där och väntar på att bli uppätna... Men jag har ingen lust till det. Hittade ett par gamla jeans som satt lite tajt på mig innan, och som jag sen la undan för de började sitta lite väl för tajt... Och tänkte jag skulle prova dem. Och se på fan de funkar. Vill inte ta av mig dem nu... Känns lite som en fluke. (:
Känner mig rätt slut efter gårdagens eskapader :P Men värre var det i lördags... Mådde inte helt som jag borde ha, tror jag.
Det var som sagt utgång i fredags. Jag och A, en drinkbok och lite tid. 5 timmar, har jag för mig. 6, kanske. Satt vi och findrack hemma hos mig. Man hinner få ner en del, på de timmarna. Sen bar det av till Orvars. Där vi satte oss i ett större sällskap, i vilket jag kände igen ett ansikte. I, som jag pluggat ihop med. Vi pratade lite och jag flörtade lite smått med L. En sötnos som bjöd på en massa öl. Bad, bad idea... Men ändå inte, för det var trevligt... Man fick prata en massa, röka för mycket och sen for vi hem, jag med ett nytt telefonnummer i fickan och A med en viss hungerkänsla :P
Det roligaste på den kvällen, eller nåja, det intressantaste som man kan dela med sig av är väl att vi fick skjuts in till stan av en lapplisa (= Han hade stått och skrivit en bot, och småpratade med oss om ett par lampor... Och jag kom på den brillianta idén om att fråga om skjuts. Och han sa ja. Så vi hoppade in där bak, i den minimala, Nissan Micra(n) som han körde och det bar av mot Orvars (:
Dagen efter ställde jag in min inflyttningsfest för att kvällen och morgonen hade spenderats hängandes över Ulrik, porslinsguden.
Kan vara dessa två händelser som gjort att jag kommit in i mina gamla jeans? Att jag tillbad porslinsguden en dag, och spenderade nästkommande 22 timmar med att arbeta som en slav... Ja, jag använde den liknelsen.
Yes yes. Nu ska jag försöka få ordning på tankarna, duscha och sova... I need to rest (:

Älskade pojk, you are always on my mind (: A.T. I don't know why... but you're always on my mind. And I'll see you soon :)

/Bellis

RSS 2.0