Sommrigt

Igår lät jag en spindel leva. Hittade den i mitt badrum, men han var liten. Så han fick lov att leva.

Poolen är i full gång, jag ska nog ta mig ett dopp idag. Om jag orkar. Annars sparar jag det till i helgen. Eller en annan gång helt enkelt.
Livet är jefla bra just nu. Lite trött är jag men det är jefligt bra att vara jag just nu. Kanske ska ut och shoppa lite skor idag, efter jobbet. Eller fika med Los Väsbyfolket :)

It'll all be swell.

/Bells

Desideria


Halloj alla,

Ja, Desideria. Så heter den nya bebisen. Mine neuer kittycat. Busunge deluxe, 12 veckor.

Huga, vad tiden bara flyger. 1 vecka till sen är det juni. Sommar på riktigt. Jag är trött hela tiden, sover på pendeltåget och bussen. Och överallt annanstans. Jag bara sover och sover, så fort jag får en liten lucka. Jobbet är rätt krävande, men hemmalivet är lugnt. Kolugnt.
Jag hinner läsa en hel del, betar mig igenom Brunstkalendern av Emma Hamberg. Gråter floder. Fyfan vad den träffade rätt. Jag vågar inte läsa den på pendeltåget, folk lär väl tro jag är helt knäpp. Men den boken är väldigt känslofylld. För mig. Jag skrattar och gråter, främst det sistnämnda.
Nu är det förvisso några få sidor kvar men jag suger på den karamellen en liten extra stund. Trots att jag är nyfiken. Hu! Vad jag är nyfiken på hur det hela slutar.
Poolen är igång nu. Ska ta mitt första dopp ikväll, eller imorgon. Det blir en del promenader och bus i trädgården med Dessi. Men livet bara rullar på. Tiden bara flyr iväg för mig. Det går bra nu. Äntligen. Jag har börjat samla mig en aning... Får se hur sommaren blir, om det blir nån semester.
Jag har 3 veckor ledigt. 27-29. Juli månad. Ska bli skönt att inte behöva vakna halv 5 och färdas 2½ timme till jobbet var morgon. Sen 2½ timme hem igen efter en jobbig dag. Bara gassa i solen, bada i poolen och kanske se mig om i Europa. Men det där får ske när det sker. Just nu sover jag mest och rår om mig själv, min hud och mitt inre.

Det nalkas sommar och jag vill må prima när jag väl får ledigt. It'll all be swell!

/Belma

You never were, and you never will be mine


Halloj alla,

Vilken dag igår. Ett möte med 4 personer som alla var nyfikna, och jag som var nyfiken tillbaka. Jag var nöjd som få, och så på vägen hem så är det en explosion på centralen. Samma spår som jag sitter vid. Mitt huvud är inte sig likt.
Men man får bita ihop. Another day, another dollar. Det gör mig lycklig. Och mina arbetskamrater. Och min underbara chef, som är så söt att man nästan baxnar. Hon är världens raraste och mest omtänksamma. Jag trivs här :) Som sjutton. Yay.
Igår fick jag med mig en termometer i form av en blomma. Som man kan ha hemma och i vatten för att mäta temperaturen. Ja, ni vet ju vad termometrar har för arbetsuppgift. Men den här var himla söt! Fredag blir det lite fest och på lördag kanske det blir Uppsala. Vi får allt ta och se. Imorgon kanske det blir klippning och film. Kanske inte. Men nu ska jag knega vidare.

"I love you Ricky, like alot!"

/Bell

Bajen, bärs och rakade brudar


Halloj alla,

Den där jefla ramsan som utgör dagens rubrik har fastnat. Jag har "sjungit" på den ett par dagar nu, men det lär väl ge sig snart det med.
Nåväl, nåväl. Det har varit all work and no play ett bra tag nu men igår fick jag ett smärre avbrott i den allmänna tristessen som slagit rot i min vardag. Jag var på bröllop i Malmö, och idag skördar man konsekvenserna av det. Eller ja, det är mest uttorkning jag lider av men världen snurrar så gott ändå så man glömmer lätt av det.
Kusin vitamin gifte sig igår, och alla var samlade. Och det blev en del att dricka, jag hade hunnit tappa räkningen när klockan slagit 12 så jag kände att det då fick vara en stund och jag satte mig med en ramlösa medan jag väntade på mitt sällskap och därmed min skjuts hem.
Bröllopet var fint och festen efter var bland de bättre men jag saknade mitt nikotin och musiken var nästan lite för hög, för mina stackars små öron gör himla ont idag. Men all in all en perfekt dag. Även om värmen låg på och jag trodde ett tag där att jag skulle förgås.
Nästa vecka har Semper sin årliga vårfest, så det ser man fram emot. Att få träffa alla kollegorna i ett lite mer privat sammanhang, och att kanske få dansa en sväng. Men nu väntar en lång dag i solen med en kanna vatten och kanske en och annan kopp kaffe.

/Bells

PS. My Sunday secret: I've missed the party life. DS.

RSS 2.0