Stekaren :)



/Bell

I'm going on...

... And I'm prepared to go it alone...


Halloj alla,


Jag har fastnat på en låt av Gnarles Barkley som heter just ’Going on’. Fantastisk låt med ett fantastiskt budskap.
Och om jag inte minns fel så var det väl på Ally McBeal vi lärde oss att alla har en themesong, och jag har äntligen hittat min.
Sådär lagom udda, märklig men ändå så hemma.
Ja, den beskriver på bästa möjliga sätt den person jag ville vara, och med tiden har blivit. En person som rör på sig, mot ett mål som alltid är alltför diffust till en början men som i resans gång alltid utkristalliseras. Jag är inte rädd för att göra mina resor ensam, något jag gång på gång bevisat.
Jag drar mig till trivseln och på min resa, min 22 år långa resa, har jag träffat på många personer och varit på många platser som fått mig att känna mig som hemma. Men faktum kvarstår, jag har svårt att stanna på en och samma plats väldigt länge. 3 år är maximum, än så länge.
Men nu tror jag att jag hittat hem.

På riktigt.

Jag ska flytta in i en egen lägenhet. I centrala Gnesta, en 2:a på 60 kvm med inte mindre än 2 stora walk in closets. Ett väldigt fint sovrum, fantastiskt vardagsrum och ett badrum som ska göras om helt innan jag flyttar in. Hoppas jag slipper få badkar. Jag hatar badkar.
Köket är himla fint, men det får inte plats 6 personer i det. Inte för att jag vill ha 6 personer i mitt kök när jag lagar mat, men när man har vännerna över kanske folk vill hålla till i köket.
Nåja, balkongen väger upp det hela.
Lägenheten är perfekt, läget och området med. Inflyttning sker den 15/10 och nu på måndag ska papper skrivas på. Jag är så förväntansfull att jag nästan kräks.
Men i min glädje finns en hel del nedstämdhet. Mitt hjärta ska lämna mig bakom för att börja ett liv utan mig. Ett liv utanför Stockholms trygga länsgräns. Det kommer bli lika jobbigt då som det är nu, jag hoppas bara jag klarar detta lika bra som alla andra intressanta saker som hänt i mitt liv.
Jag hoppas att jag klarar av att leva utan honom igen.
Och bara tanken på det gör mig sådär gråtmild som jag blir numer. Fyfan. Jag grinade alldeles för mycket igår, jag vill absolut inte upprepa den scenen på jobbet. Nej gott folk, nu ska jag leta underlag till fakturor. Spännande, inte sant? ;)


Alltid er,

Bell

Trött igen

Fyfan, man har knappt hunnit komma hem innan man hunnit tröttna och vilja iväg igen.
Idag ska jag äta en tidig lunch. Sushi idag igen. Jag har fastnat helt och hållet. Käkar det konstant. Det är fantastiskt gott, men jag gissar på att ni redan vet om det.
Jag är lite nere, faktiskt. M flyttar, nu är det spikat. Och larvig är jag men jag vet att det kommer ta tid för mig att komma över honom. Han kommer bli svår. Men det gör inget, det är sånt som händer. Världen är sån. Alla går igenom det och så vidare, och så vidare. Men när alla papper skrevs på igår. När han skickade det där smset så gick luften ur mig. Jag vet inte, det kändes som ett slag i magen.
It wasn't meant to be I suppose. Men det gör inte mindre ont för det.

Nåja, det är bajs. Och nu ska jag masa mig iväg för en depplunch och sen återgå till mitt deppande på jobbet och förstörande av andras humör. Det är det enda nöjet jag har just nu. Och att jag ska få träffa min mysbjörn ikväll, fastän han var ett as mot mig sist.

Aja, nu ska jag kila.

Tjipp!

Huga!

Halloj alla,

Nu är jag hemma igen. Hemma på jobbet dvs, efter en underbar vecka i Kroatien. Där nere hann jag dessutom åka ut till Mostar i Bosnien och Kotor samt Budva i Montenegro. Nu är man sådär härligt solbränd och redo att ta sig an precis allt som komma skall.
Jag kan bjuda på lite kort.


Hotelltrappan om natten
En av stränderna i Dubrovnik


En kyrka, på sin egen ö utanför Kotor i Montenegro
Neretva, sedd från bron i Mostar
Den numer återuppbygda bron i Mostar
Kotor
En bit av gamla stan i Dubrovnik
Mina otroligt fula baddojjor :)


/Bellz

Jag bjur på denna

Panda sneeze,FUNNY!!!


/Bell

Jag är kär!



Jag må vara lika gay som en regnbåge, men det gör mig inte till en mindre människa. Jag älskar denna :)

/Bell

Nio par skor

Halloj alla,

Efter lunchen insåg jag att jag just inhandlat månadens nionde par skor. I och för sig är det den nionde så man kan väl se det som ett sätt att fira men ändock. Jag tror jag får lägga band på mig hädanefter :O
Fixade naglarna igår, kostar mindre numer än det brukade förut. 495 kr för en riktigt bra förlängning.
Päronen och bror kom hem från Kroatien igår. De hade en massa skoj att berätta, visa och en dröse presenter att dela med sig av. Jag är om än mer sugen på att åka ner på stubb än jag var innan. Men man får ge sig till tåls. 6 dagar till sen så jäklar, då väntar solen och ännu mer lyx.
Nu ska jag fortsätta jobba, innan jag tar en liten paus för mellis. Idag är det mango som är på schemat :)

/Bell

Jobbelijobb och semester i Kroatien

Helloj alla,

Fy sjutton, nu var det sådär fasligt länge sen jag skrev något vettigt. Men jag vet inte jag, man har en del på sin tallrik nu igen så det blir lätt att man glömmer att uppdatera här. Nåväl, nu i helgen var jag med sötnöten på Vårholma i skärgården och njöt. Helt fantastiskt var det, viken utsikt och den friska luften fick mig på banan igen. Vi kom hem igår och jag vet inte varför men jag har inte känt mig så här avslappnad och utvilad på flera månader. Sen kanske det spelar in att jag nästa vecka på onsdag åker ner till Kroatien för att semestra för fulla muggar.
Jag har börjat på mitt nya jobb, och jag stormtrivs redan. En vecka in och jag känner att jag verkligen hittat rätt. Arbetskamraterna är kalas och det är ett sånt där jobb man bara annars hör om på tv men aldrig tror man själv ska få erfara. Arbetstiderna är så flexibla att jag inte kan annat än häpna. Jag jobbar 8 timmar som vilken annan knegare som helst men jag kommer in vid halv 10 allt som oftast. En del arbetskamrater kommer in vid 11 och andra stannar hemma och jobbar. Vilken frihet, eller hur? Jag har en period nu framför mig där jag ska lära mig komma in i arbetet sen så ska det bli skönt att stappla på i sitt arbete på egen hand. Jag sitter och är ekonom på koncernnivå vilket innebär att det blir en hel del företag att lära sig om och att det kommer ta en liten stund att skapa en egen rutin men snart är det tänkt att jag ska ansvara för Cosmos (som bl a gör studenttidningarna Chili och Campus). Och är det något jag ser fram emot nu är att komma in i en rutin och göra det jag är bäst på, sköt andras ekonomi.
As for my own ser den mycket lovande ut nu, så därför bokade jag en liten resa ner till Kroatien för att skämma bort mig själv totalt. Jag tänkte jag skulle åka ner, äta gott och bara skämma bort mig själv totalt. Träna lite, gå på spa osv osv. Det ses fram emot, och jag ser även fram emot en fin sensommar och höst med älsklingen och vänner. Och ett slut på strulet med SL.
Bjuder jag på några bilder idag, mais oui! Hotellet och stället jag ska hålla till på i Kroatien ser ut som följer:

   

Allas eder,

/Bell

RSS 2.0