Empire state of mind


Jag känner att dagarna blir segare. Jag blir mer och mer otålig. Mitt humör skiftar väldigt mycket, och roten till all ondska kan härledas till en persons närvaro i mitt liv.
Jag har funderat på det här med kärlek och tillit. Jag tror att det inte är för mig, det är för andra. För man ska inte sluta älska, vilket jag med all decency i min kropp ärligt kan påstå att jag gjort. Jag håller av personen i fråga, men there's no love lost between us

På ett plan behöver jag personen, det är en bekvämlighet. En mycket falsk känsla av trygghet. Men om sanningen ska fram kan jag tänka mig ett liv utan denna någon. Ett bekvämt liv. Ett liv utan sömnbrist. Utan oroliga nätter. Utan svartsjuka och andra bekymmer.

Jag litar inte på någon. Jag har aldrig litat på någon. Och jag är nästan religiöst troende på talspråket "själv är bäste dräng". Denna person har aldrig varit en deltagare i mitt liv. Jag ber aldrig om hjälp och denna någon erbjuder aldrig någonsin att hjälpa till. Där jag kommer ifrån ber vi aldrig om hjälp för den erbjuds man. Sen får man ta ställning. Men inte denna någon, vi är väldigt olika. Och jag har tröttnat på konstallationen.

Nu väntar en tid med funderingar, men jag vet åt vilket håll jag lutar. Men ännu är inte det sista kortet lagt men snart nog kommer även det och då kommer det vara försent. Precis som förr.

Nu säger jag farväl till er alla. Jag har bättre saker att göra. Adjö.

Sexy bitch


Jag är tillbaka i rullning, back on track!

Mitt internetabonnemang kom igång då jag kom hem idag. Lite konfigurationer med ip-adressen sen var jag online. JAG ÄR FANIMEJ ONLINE!

Gott folk jag finner inte ord, det har tagit mig FYRA år av elände men jag har uppkoppling. Jag kan se filmer igen. Serier, ta hem musik. Sen jag sist hade ett riktigt bredband har mycket skett för att legaliserade delar som är intressanta.
Spotify och filmstreaming. Jag behöver inte längre spara shit på datorn, jag kan bara se och höra det jag vill och sen stänga sidan utan vidare filer och delar av detsamma.

Lycka, ditt namn är Belma.


Nu ska jag se Brian Regan, äta en korv och sedan ska jag bege mig till sänghalmen där min kelgris till katt inväntar. Allt medan Mackot är på Kanarieöarna och intar groggar framför bra fotboll med sina gubbar.

Den jäveln :)

/Belmot

Länge sen man gjorde sånt här

År 2009 så...

Vilken klass gick du i - Jobbade på Samsung
Vad hade du för hårfärg - Brunt som sedan övergick i svart
Hur lång var du - 180
Vem var du kär i - Mackan
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja
Vad brukade du göra på fritiden - 2009 präglades av resor, utöver det läste jag och socialiserade
Vilka umgicks du med - Samma gamla team, blev intensivare med Marajah och Johan och Fredde och Maggot
Har du förändrats - Nej, det kan jag inte påstå. Jag gick ner i vikt, det är väl det enda. Jag dumpade Mackan och dejtade Johan men återgick till Mack efter några månader. Inga erfarenheter rikare.

Nu:
Vilken klass går du i -
Inväntar antagning till mastersprogram och annan utbildning
Vad har du för hårfärg - Svart
Hur lång är du? - 180
Vem är du kär i - Muminpappan: Marcus
Har du nån Pojk/flickvän - Mackattack
Vad brukar du göra på fritiden - Inte ett jävla skit, dagdrömmer och är allmänt paranoid
Vilka umgås du med - Samma gamla gäng
Hur ser du ut - Lång, rund och go... Nej, jag ser depraverad ut. Depraverad på sömn

Har du:
Kysst någon -
  Ja
Sovit brevid någon med samma kön - Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön - Ja
Slagit ner nån - Ja
Ljugit för en bra vän - Ja
Svikit någon - Ja

Vem:
Skrev du senast till på msn -
Alex
Kramade du senast - Mamma
Sov du hos senast - Päronen, där jag ännu är
Ringde dig senast - Maria och Miroslaw

Vad:
Drack du senast -
Kaffe
Köpte du senast - Var två veckor sen sist jag köpte nåt alls, mat inkluderat
Gjorde du igår - Pussade älsklingen hejdå och åkte till stan för middag med mor och far. Sen hade jag tunnelbaneäventyr för att vidare sitta uppe hela natten med bror och snack skit och sedan ett samtal med Mack innan hans hotellfrukost och min sängdags
ska du göra imorn - Mata katter 
Vill du göra just nu- Sova, jag är i desperat behov av mer sömn. Det blev blott 2½ timme inatt
Åt du senast - Frukostfralla
Är närmast dig som är rosa - Är i min broders rum i detta nu och här finns inget rosa så långt ögat kan nå

Kärlek :
Du är kär nu -
Ja
Du har sårat nån så den började gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja, jag gråter som ett barn numer

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
Ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smugit ut utan lov - Aldrig behövt smyga ut
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Nej, jag är inte bra på att dölja när jag fuskar
jag har struntat i ett prov - Ja, mången. En del pga fylla och resultat efter sådana och en hel del pga bristande förberedelse inför dem


Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
 Nej, jag skadar hellre andra
Jag har druckit alkohol - Ja, dock i sociala sammanhang och aldrig för att dämpa smärta eller ångest
Jag har tagit mediciner mot drepression - Nej, jag hanterar mina problem medicinfritt
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Ja, sorgbearbetning ter sig som det gör

 DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
Vad finns att hata? Man hissas ner till en evig vila. "Av jord är du kommen - jord skall du åter varda"
Någon du Har känt som nyligen som dött - Min morfar bl a, han är mycket saknad

Sen en tid tillbaka


Jag har ingen tid till övers. Men det är jämna plågor, så intet nytt finns att förtälja.

Marcus och jag ömsom bråkar, ömsom älskar varandra.

Vänner gifter sig och skiljer sig, och skaffar barn. Själv sitter jag i en outhärdlig dimma av ovisshet. Jag vet varken vad jag vill eller var jag är på väg. Men jag ska inte klaga. Det är rätt trivsamt i dimman. Nåväl, inte "dimman" för alkohol har sedan länge kasserats. När jag slutade plugga upphörde studentlivet och fyllorna med det.

Sedan sist har egentligen inget nytt skett. Jag tvivlar på att nästkommande inlägg kommer vara mer givande än detta. Jag har tappat fokus, jag har förlorat all ork och lust. Musten har sugits ur mig och de få vänner jag har kvar har jag tröttnat på. Jag behöver miljöombyte, och detta genast. Huruvida detta kommer att ske eller ej får tiden utvisa men jag vet ett som är sant: människorna i mitt liv är deprimerande och tröttsamma. Ingen nämnd, INGEN glömd.

Ett nytt ämne som gläder mig är att jag i dagarna åter får tillgång till internet... så som folk. Och att jag numer endast bär på 2 packningar. En ryggsäck som är tvådelad. I september blir det bara en grej kvar som hänger. 2012 i februari är jag en ny människa. Februari 2012 säger jag farväl till CSN och jag kommer ALDRIG mer se mig om. Jag blir skuldfri om blott tvenne år. Fina saker.

Jag sa det till min moder, härom dagen, att det skulle väl passa perfekt att jorden går under det år som jag blir skuldfri. Hon skrattade, sen funderade hon och sa: ja, det vore ju lite typiskt dig.
Som om jag kunde bestämma över sådana saker. Måhända en banal tanke, att man skulle vilja styra över öden. Men lika kul ändå.

Jag skulle gärna haft mer att säga till om i den frågan. Men varken jag eller någon annan kan styra över öden. Mördare exkluderade, givetvis. Men det känns inte som min grej. Att aga den man älskar är väl det längsta jag kan komma med den idén. Att frivilligt avslutta en annans liv känns som en alldeles för stor börda, ett ok. Jag föredrar att människor lever. Det är lite roligare, mer fartfyllt på sätt och vis.

Jag är pro-life i den frågan. Inte abortfrågan, utan liv-frågan. I abortfrågan är jag inte lika fast besluten. Förmildrande omständigheter bör man se till, men abort ska inte vara ett preventivmedel. Det känns kontraproduktivt och för att inte säga motsägelsefullt. PREventivmedel. Notera de tre första bokstäverna och tänk latin. När man redan är gravid är det ju inte att förhindra en skada redan skedd.

Dumheter.

Jag är trött och svamlar. Jag ska sova.


Jag vill även notera att jag gått upp 6 kilo, och att kjag inte rökt på 5 dagar. Dessa två företeelser hänger inte ihop, men båda var värda att nämnas.

/Bell

RSS 2.0