That's just the way it is...


Halloj alla,

Jag hade en sån där close call igår, när min feber sköt i höjden och inte gick ner trots medicinering och en massa huskurer. Runt 04 igår trodde alla att det inte skulle bli bättre, jag med. Men jag hade tur, för det vände och när klockan slagit 8 mådde jag så bra att jag kunde kila hem. Och nu är jag hemma igen, hos päronen. (: Jag kan lungt påstå att trots regnet och kylan att idag är en otroligt vacker dag, här, i denna... vår kungliga huvudstad.
Är äckligt sliten just nu, men fått duscha och äta lite så det är bättre idag än igår. Så nu sitter jag här, sjuk som aldrig förr och med Voice i bakgrunden. Jag är sådär barnsligt förtjust i rap och hiphop och lite av och till har de riktigt bra låtar på Voice. Klart mycket bättre än någon annan radiostation. Lite trist att vi inte får in den i Uppsala Men men, passar på när jag är i Sthlm att lyssna upp mig på nya låtar (:
Nej folk, jag tänkte jag skulle vara den första att bryta den här icke-skrivar-trenden. Dags att ta en kop te och försöka samla mig. Lätt att man tappar bort sig i omständigheterna. Och en hög feber har en tendens att få tankarna att spinna ut i ovanliga banor...

/Bellis

Kommentarer
Postat av: Joanna

Weho. Bra att du mår bättre! :) Tack för vantarna förresten! Det roliga var att jag inte hittade dom när jag vaknade upp hemma dagen efter... Undrar vart dom tog vägen... Hoppas dom ligger hos Johanna. Annars var det mycket skrik för ingenting. Jag kanske borde ha ett såntdär snöre emellan som dom sitter fast igenom jackan som barn har, när jag går ut, så att jag inte lämnar dom överallt. :)

2006-10-19 @ 17:03:59
URL: http://joannathilen.blogg.se
Postat av: Nina

ojoj det lät inte bra det där. hoppas det går över snart! Vi vill ju att du också dyker upp på onsdag, förstår du väl? KRAM

2006-10-20 @ 23:19:36
URL: http://ninasblogg.blogg.se
Postat av: Nina

va ska ju spela spel och dricka vin hos Anne! Vi har inte bestämt nån tid än dock. Du måste också komma!

2006-10-21 @ 13:23:59
URL: http://ninasblogg.blogg.se
Postat av: Nina

men hallå, inga högstadiefasoner nu. jag bjöd ju dig! jag nämnde det ju på norrlands också ju! KOM PÅ ONSDAG; det är en order! ;)

2006-10-22 @ 09:16:34
URL: http://ninasblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0