Porrsurf


Jag kan inte hjälpa det. Var tredje porranvändare (vad fan det nu betyder) är kvinna. Jag har bidragit med min beskärda del. Det kan ju för fan inte hjälpas, har jag hört. Alla har ju en porn stash nånstans. De som påstår annat - ljuger. Och för er där ute som spelar "fina flickor" ni borde skämmas, för fina flickor ljuger inte. Men de kollar på porr. And you know why? It's hot, that's why. Så, nu har jag sagt det.
Det är så jävla tabubelagt och jag förstår inte varför. Jag är för att folk kollar på sånt de gillar, oavsett vad det är. Med undantag för pedofiler och folk som tänder på när andra blir riktigt skadade eller dödade. Det finns ingen anledning att tända på sånt, det är sjukt och bör förbjudas. Allt annat ser jag ingen anledning till att man skulle skämmas över. Porr är förövrigt ett roligt sätt att hålla fantasierna vid liv, utan att nödvändigtvis vilja leva ut det man ser på.
Personligen skulle jag aldrig vilja prova nåt av det som görs på silverduken men att se på det är fan så kul.


Nåväl, de senaste dagarna har jag skuttat mellan diverse möten och hållt mig vaken dygn efter dygn. Jag har tröttnat på att inte sova ordentligt. Att drömma mardrömmar då jag väl somnar och att vakna kallsvettig och i någon slags dimma av panik. Igår vaknade jag blott en gång, och det känns otroligt kul att ha fått sova sig lite. Ikväll verkar jag inte ha samma tur. Jag ska dock inte ge upp så fort.
Jag måste börja röra mig mot duschen nu, I feel filthy men innan jag gör det tänkte jag erkänna att jag har bokat in ett besök i helgen som jag vet kommer ge mig mardrömmar. Men jag är snäll, och det gäller ju bara en helg. Sen är det avklarat.

/Bettan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0