Vardagsbestyr hemma i Gnesta


Idag jobbades det minsann över. Tyvärr jobbade inte vederbörande under, men det lär väl ordna upp sig.
Jag sitter och tittar (mycket nöjt, om jag får tillägga) på mitt senaste inköp. En 19" skärm. Givetvis var det ju inte den jag köpte, jag köpte en futtig 15" men den hade man sålt till en annan anställd så jag fick en 19" widescreen istället. Denna blev jag inte bestulen på, på vägen hem. Men livet är långt och jag är en sån som glömmer att låsa ytterdörren. So there's time.
Mitt liv står still just nu, i mångt och mycket. Jag har lite energi till övers men den ödslas givetvis framför dumburken (jag alternerar mellan datorn och tv:n). Inte tar jag mig ork och ställer mig och lagar mat, som jag då borde göra. Men men. Snart är det påsk, då tänkte jag fixa och dona här hemma. Vad det nu innebär.
På tisdag bär det av till Oslo, för en handledning i ett nytt system som vi implementerar. Ett system jag räds för att introducera. Det är så mycket dåligt i det att det kommer innebära korsfästelse för mig. Nu får man verkligen spänna pedagogi-musklerna, och visa vad Uppsala Universitet har lärt ut. Dvs inget. Vi får korsa den bron då vi kommer till den. Just nu ser jag mest fram emot mer handledning och mindre ledig tid. Mer övertid och mer gnäll, då jag inte har möjlighet att slutföra de projekt som ligger öppna på mitt bord och skriker efter uppmärksamhet.

Plötsligt känner man sig viktig. Sådär lagom egoistisk också, och extra duktig då två personer med mer utbildning än jag inte fixade det som fixas skulle och sedan skyllde på mig. Idioten till ex-chef svalde deras story med hull och hår, men den nya synade bluffen. Tack för det, chefen, det behövdes. Nästa gång får piff och puff hålla sig i sitt lilla hörn, eller göra som man ska.
BOYAH!
Fan vad jag är töntig. Ibland kan man inte annat än skratta åt sig själv. Jag bjöd på den där... På samma sätt som jag bjuder på alla andra.
Nåväl, nästa vecka blir en spexig en. Mer spexig än denna. Jag ska inte bara till Oslo jag ska även till Vantaa. Och alla som känner mig vet om min fallenhet för finnar (finländare, inte acne). Så det ser jag fram emot extra mycket. Men vi har nog med finnar på kontoret, så jag får min dagliga dos där. Men jag hade gärna haft en riktig finsk björn att vila ögonen på, om så bara i några timmar :)

Well put. Nu ska jag inta horisontalläge, då detta vertikala inte håller i längden. I needs my sleepz.

God natt kära läsare :D

/B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0