Finland levererar


Åh, ja. Precis som jag alltid tyckt; Finland har bland de snyggaste karlarna på denna sfär, som är vår värld. De är byggda som hela karlar, inte små taniga pojkar. Det här är generaliserat, ja, men ändock inte.
Jag ska inte säga alla männen på detta kontor är hela karlar, men 99% av dem är det. I Sverige ser alla ut som tonåringar. Som underutvecklade tonåringar. Jag tycker tyvärr inte att det är attraktivt. Inte någonstans. Jag vill gärna att killen jag dejtar är fullt utvecklad, både i huvud och kropp. Därför faller jag sällan för svenska pojkar. I like them big, damn it. Barnkroppar är inte tilltalande, i mina ögon. Därför är det kul att vara i Finland, man har äntligen lite ögongodis att lägga blickarna på.
Och så det finska språket. Jag kan vara den enda på denna planet som blir sjukt exalterad av detta språk. Det är så gulligt, speciellt när herrarna konverserar på detta språk.

Åh det är så kul att vara här. Helsinki är dessutom en av mina favvostäder, all time. Jag kan alltid hitta en massa skoj saker här, och så är det kul med allt ögongodis. Muchos nice.

Nu ska jag packa ihop här och vi ska börja röra på oss strax. Men först fika.

/B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0