Couchsurf - to do or not to do?

Jag är inte nådigt sugen på att couchsurfa in på någons mjuka, härliga soffa i London eller Paris. Men frågan är, vågar man?
Nu när barn skjuter varandra i skolor på löpande band, och när andra barn blir kidnappade på väg till sagda skolor så tänker jag att jag kanske ska ta mig råd att faktiskt betala mitt boende på ett hotell. Dessa barn jag talar om är människor av min egen generation, så ni förstår att min oro är om något befogad.
Sen kommer givetvis frågan om tid upp. När ska man ta sig tiden, och ska man verkligen ta sig tiden att åka på en impromptu semester.
Ska man snåla lite och köpa en 50" tv man aldrig ser på, eller köpa ännu en soffa man aldrig sitter i? Kanske skulle man satsa på kroppskonst eller något så spännande som aktiehandel? Eller skulle man bara lägga undan dessa hårt förvärvade pengar och göra något av dem när jag vet vad jag vill göra.
Vet ni gott folk, jag flyttar ju om en månad. EN månad! Fantastiskt. Jag vill i alla fall köpa en tv, och en stor bokhylla. Sen tror jag man helt enkelt får ta det därifrån. :)
Ja, så får det bli.

/Belma

Kommentarer
Postat av: Lennart

En TV och en bokhylla är ju alltid en början. Bara du inte knäcker ryggen då du släpar hem grejerna. Det där med tid har jag inte blivit klok på, tycker oftast att jag har för lite. Eller så har jag tid men inte vid rätt tillfälle. Eller hur var det nu jag tänkte?

2008-09-27 @ 19:32:57
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Bell

Jag är inte den släpande typen, jag är den där typen som betalar pojkar och herrar i diverse åldrar en fin slant att släpa på mina lådor. Jag har blivit så bekväm att jag t o m har nån som kommer in och packar åt mig. Så jag gissar på att min rygg inte kommer ta mer skada än någon annans på en vanlig måndagseftermiddag. :)

Men jag tror jag följer ditt tänk där, ibland har man all tid i världen men läget är inte bra eller så har man inte det sällskap man kanske skulle vilja ha. Men det hör väl till att allt inte ska klaffa... eller?

2008-09-29 @ 14:43:50
URL: http://belmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0