He's the only one for me, Jolene


Halloj alles,

Jag och Oskar ligger här, den ena sover den andra är kär. Jag har tjatat om hur underbart det är att ha sin musik hemma igen. Främst låten Last Night ger mig ett lyckorus som antar omänskliga proportioner. Herregud. Jag vill för evigt kunna sjunka ner i en dvala av lyckokänslor som nu.
Jag köpte rött nagellack. För er som känner mig vet ni att jag inte har mycket till övers för rött... Men detta var riktigt klassiskt. Riktigt old skool. Jag hittade ett matchande läppglans i samma nyans men det var det givetvis slut på. Jag som tänkte köra en klassisk black&gray sminkning med röda naglar och läppar. Nu blir jag utan den ena atteraljen. Jag har förvisso YSLs nya röda läppstift som verkligen är kung men jag gillar mig lite glans. Nåväl får ge mig ut och jaga vid något annat tillfälle.
Jag har på den senaste tiden hemsökts av en låt: Jolene... Jag hör den i huvudet vid alla olika situationer. Men av någon anledning verkar jag sakna min Dolly Parton samling, jag vet inte var de låtarna kan ha försvunnit. I vilket fall så har jag funnit låten igen och ikväll tänkte jag slänga den på repeat och sova tills jag vaknar :)

Kan det vara så, käre du, att du insett att du saknar mig? Eller har du fallenhet för att plåga dig själv och därigenom mig?

Nu blir det senrökning på balkongen, sen ska jag nog ansluta mig till Oskars sovande. Om mitt lyckorus släpper, annars blir det svårt att sova.

/Bell

Kommentarer
Postat av: Lennart

Jag har rökt tre gånger i hela mitt liv. En gång då jag var till Amsterdam gick jag och en arbetskamrat i till ett coffeehouse och köpte varsin av deras cigaretter och provade. Jag tyckte bara att det smakade ruttet te i halsen. Senare på en restaurang på samma resa rökte jag en cigarr. Det var gott så då jag var på en annan jobbresa året efter blev det en cigarr igen. Någon gång efter det har jag tänkt att jag skulle köpa en cigarr och bolma lite, men det har aldrig blivit av. Känner inget sug för att röka och jag vet inte riktigt när jag skulle göra det heller?

2008-11-19 @ 20:27:45
URL: http://trannel.blogg.se/
Postat av: Bell

Cigarr känns högtidligt på något vis. Jag har rökt cigarr en gång och det var inget för mig. Jag är vad vid halsbloss, och tyvärr går det inte att praktisera med cigarr. Upplevelsen var mindre trevlig och därför valde jag att lägga cigarrökandet på hyllan. Däremot fungerar alldeles vanliga cigaretter nästan för bra, och det märkte jag redan för 9 år sen. Det har följt med sen dess. Cigaretter känns inte lika högtidliga som cigarrer och därför behöver man kanske inte leta tillfälle heller. De hittar sina egna tillfällen.

Däremot såg jag en stand up, för något år sen där killen pratade om att han rökte "it'saboy" och alla undrade vad det var för märke. Han sa att han alltid rökte dem när vänner och bekanta fick en son :) Så letar du tillfälle får man hoppas på barn i vänskapskretsen.

2008-11-21 @ 17:56:54
URL: http://belmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0