Jomenvisst


Halloj alla,

Nu har vi flyttat in. Herregud vad tungt. Och vad jobbigt när man är öm i hela kroppen. Men åh vad värt mödan. Hjälp vad fint det blivit här, så väldigt fridfullt. Och jag trivs så!
Vi firade inflyttandet med öl, cider och vin, jag, Ciccie och hennes käraste; Viktor. Jag körde på det mer sofistikerade valet, rödvin och Guinness. Sällskapet var underbart bra, vinet fasligt gott och Guinnessen, ja ni vet väl vad jag tycker om Guinness. Ambrosia!
Jag känner mig lyrisk i afton, inte enbart på grund av vinet utan över att allt faktiskt gått så smärtfritt som det har. Att sakerna fick plats på ett så charmigt sätt. Mitt rum ser charmigt ut just nu, faktiskt. Saknas väl en del polering av vissa detaljer men jag känner för första gången att jag faktiskt trivs ruggigt bra där jag är. Och jag är hemskt trött nu men vill inte sova än utan vill sitta uppe och njuta av mitt liv. Njuta av nuet. Musiken, ljuset, tryggheten. Även saknaden. Så jag ska nog ta och njuta av omständigheterna en stund. Sen måste nog även jag bege mig mot sängen, som befinner sig strax bakom mig i skrivandets stund.
/Belma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0