Common people

"I want to live like common people,
I want to do whatever common people do,
I want to sleep with common people [...]"


Jag hade inte kunnat formulera det bättre själv om jag så suttit och knåpat på det en halv livstid. Eller en lördagsmorgon. Och klockan är precis så mycket att det inte hunnit bli 12, så man får ju säga morgon än.
Jag har grav vätske- och näringsbrist, men det är väl fullt förståeligt efter att jag blev så sjuk. Blöh. Känner mig himla bra i huvudet men resten av kroppen är inte riktigt med på den känslan. Eller rättare sagt så är magen på en egen turné. Hemskt. Och så måste jag tvätta idag. Har inga rena kläder kvar. Fast det är orelaterat. Bara en extra grej på 'att-göra'- listan. Och så måste jag tvätta en av mattorna, för hand givetvis, för det känns tomt med ett golv utan en matta. Och varför jag ska tvätta den för hand är dels för att jag velat göra det länge och dels för att den är lite för stor för att ens få plats i mattvättmaskinen.
Nåja, man ska inte gnälla. Men läget är ju inte det bästa, så därför är det läge för lite gnäll. Men nu ska jag försöka samla mig, gå och tvätta och sen ta en nappytime innan jag ska iväg. Om jag orkar gå iväg.
Känner mig smått håglös. Men jag ska inte skippa tvättandet idag. Annars får jag börja bli nudist. Och det är en tanke som inte ger mig nån ro. Ingen annan heller, skulle jag tro :P

/Bell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0