Living after midnight...

Halloj alla,

Här sitter man, äntligen hemma igen, med Black Sabbath rockandes i bakgrunden. Har just satt i mig en burgare och nästan en hel liter läsk... Huga, vad törstig man hunnit bli.
Kom ju hem rätt tidigt igår,som bekant. Och knatade iväg till sängs runt halv 12. Runt 5 vaknar jag och hoppar in på toa, alldeles utvilad. Jag slår på Comedy central och en tio minuter in i Dane Cooks uppträdande får jag ett sms av A, som bönar och ber om att jag ska komma över till honom så vi kan lyssna på lite Sabbath. Och efter en del övertalning går jag med på det, bara om han möter mig halvvägs. Sagt och gjort.
Så vi möts ute vid Max och sällskapar hem till pågen och lyssnar på Sabbath, Halford och hör och häpna, Magnus och Brasse... Haha, corny right?!
Sen blev det lite Judas Priest video, och min favvolåt... Liveversionen (som jag anser är bättre än den förinspelade varianten) Judas rising. Fantastiskt bra låt. Sen vart det ju givetvis vår signaturmelodi; Turbo lover. I gudars himmel vilken corny kväll det blev. Men det var skönt att få sova. Och sen att ligga och sega i timtal. För jag och A kilade iväg runt 10 över 6. Han skulle ner till radion och jag skulle hem och käka. Och nu är man här. Huu så skönt det ska bli att få kolla på lite Comedy central uppträdanden, efter att herrn är färdig med sitt spakande på radion.
Man vill ju inte missa ytterligare ett program, eller nåt.
Nåja, nu har ni fått en full redogörelse. På tal om det, vi låg och lyssnade på radio idag och de sa något om att herr Persson (egentligen vill jag byta ut herr mot ett fyrfotat klövdjur med knorr, men censuren, ni vet) klagat på det högra blockets partiprogram gällande arbete. Och påstod så fräckt att visst skulle det bli mer jobb men att de skulle inte skulle finansiera ett drägligt liv. Han har mage (jo, jag vet) att klaga på det högra blocket... Herregud, hur i hela världen anstår sig karln?!
Jag ska inte ge mig in i en politisk debatt.
Men jag måste säga att jag är nedrans upprörd över den mängd skit den människan häver ur sig... Sanslöst.
Nej hörrni, nu ska jag slå på en kopp kaffe och fortsätta lyssna på lite rock från Borlänge (de var faktiskt mycket bättre än väntat). På glatt återhörande.
/Bellis

Kommentarer
Postat av: oke

hello world http://www11.asphost4free.com/esil8cook/fulltilt-poker-review http://www11.asphost4free.com/esil8cook/online-poker-reviews http://www11.asphost4free.com/esil8cook/pai-gow-poker

Postat av: lupa1

hello world http://zalupa1.sblog.cz http://zalup.phpbbx.de http://blog.ialweb.it/pizda/

2007-03-01 @ 12:17:07
URL: http://zalupa1.sblog.cz

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0