Min tokförälskelse...


Halloj alla,

Nu sitter jag här på Carolina igen. Min stora, nyvunna, kärlek, och småler åt allt som är och allt som varit. Man hinner tänka en hel del medan man sitter och pluggar på diverse modala hjälpverb. Dessutom fick jag inte min plats idag. Den där jäveln som spanade in mig igår, satt där. Jag blir paranoid, why can't I just keep my ordinary spot? Damn you, you bastard. [:
Jag blir sådär när folk tar saker som jag använder. Har ju en hel läsesal men nej, nej han måste sitta på plats 130, och vrida lamporna så som jag gör. Ja ni ser, smått paranoid blir jag ju. Haha, knasboll.
Träffade på J idag, fredagen is all set (nåja, om en spontanfest utan inbjudningar kan bli all set?). Tänkte jag skulle bjuda in folk ikväll. Knåpa ihop nåt roligt litet mail. Ni får det ikväll, i alla fall, då får ni se resultatet. (: Hoppas ni kan dyka upp. 4 personer är säkra på att de skulle kunna och ytterligare två ska bjudas in. Nej fyra till, eller kanske fler. Vi får se hur humöret ter sig inatt när mailen skickas ut.
So, uhm, do wait up for it (:
Vad mer har vi på schemat, ja nåt som J sa som jag tyckte lät himla betryggande; Nja, men ni två har det ju bra... Refererande till min och A:s 'relation'. Ja... tänkte jag för mig själv, på väg till Carolina, det har vi ju. Om jag bara kunde njuta av det istället för att gå omkring och överanalysera allt ner till minsta atom. I'm somewhat of a nutjob when it comes to feelings of that sort.
Sen har jag tagit på mig ytterligare en halvkul grej. Jag har nämligen bestämt att jag vill ha de där poängen jag tog på HS2 så på torsdag (9/3) gör jag en tenta. Kul va? Veckan därpå har jag först en Sv-tenta och sen även en Ty-tenta på lördagen. Sen ska jag festa till det ordentligt. Typ i stil med att gå ut och handla på ICA, istället för Netto. Om det inte är festligt, så vet inte jag vad som är. Nej, då vill jag helt enkelt inte ens veta det. (:
Vet egentligen inte varför jag är så förbannat glad idag.
Men jag är som bekant alltid glad när jag är omgiven av litteratur. Inget annat än ren kunskap och en vilja att lära sig. Jag är så glad, och jag har en massa att glädja mig över. A och jag har det bra, det har vi. Skolan går bra, turen har vänt och snart gott folk får man ju festa till det lite också. Himla trevligt. (:
Nej, dags att slå en pling, smaska i sig en macka och återgå till grammatikpluggandet.
Tjohoo, så länge.
/Bellis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0