Efter ett par underbara dagar, och lika många ljuvliga nätter

Halloj alla,

Long time no see... Himla mycket som hunnits med de senaste dagarna. Massa festande, socialiserande, dansande, drickande, hånglande och annat skoj. Man har hunnit träffa alla underbara människor som man aldrig tar sig tiden att träffa men som man saknar så ofantligt när de inte finns inom räckhåll.
Vaknade upp bredvid min allra sötaste A och kände att det här kanske är precis vad livet ska gå ut på. Oh, just det; notera vaknade upp dvs efter en kort natts sömn. Fy sjutton vad kul vi hade igår. Förfest (som det inte var menat att vara) gick av stapeln lite senare än planerat då jag skulle hämta F som tog sig hit från Sthlm (: A skulle dyka upp sent, och den andra A och H visste jag skulle bli lite sena. Så jag rusade ut för att hämta F men när vi kom hem hade hela gänget redan samlats, och sötaste A hade dykt upp himlans tidigt. Helt underbart att ha så mycket bra människor på samma ställe.
Det snackades om allt möjligt, röktes, dracks och lyssnades på diverse rockiga låtar. J blev smått rastlös och kom på att vi borde ta oss ner till Värmlands, där även A, F och H skulle komma in, trots bristande ålder och kårleg. Så det ringdes några samtal och så var det fixat. In i en taxi där jag och allra sötaste A fick sitta i "hundluckan". Himla mysigt. Flickorna pratade om diverse fyrkanter och A var helt på idén, haha (:
Väl framme vid Värmlands ville A dansa med mig, han som aldrig dansar. Tyckte jag lät som en kalasidé och vi skulle precis smyga iväg när E dyker upp från ingenstans. Hon är så söt. Hon skulle in för hennes pojk var redan där inne. Så vi tre kilade in medans de andra väntade på att smyga in bakvägen. Jag skuttade neråt toahållet, och blev nerputtad i trappen av en tös som hade lite för brått så jag skrapade mig på både armar och ben. Mindre kul. Men sen skulle det dansas, och dansas gjordes det. F ville inte dansa, tycker jag är lite trist. Men A stod och headbanga med J och E och jag stod och dansade lite vid sidan av. A och H tappade bort oss lite av och till men vi hittade tillbaks till varandra. J hade hittat H och de stod och flörtade i baren. Underbart.
A och jag håller tummarna för dem. A är himla förtjust i H, som han påstår är en bra kille. Jag kan inget annat än hålla med. H är en bra kille, och bra för J tycker jag. Det var en del snack om dem när vi kom hem. Jag bäddade ner F i köket och A och jag låg mest och prata innan det var dags att sussa. Underbar afton som ni märker. En av många i raden. Jag kan inget annat än le åt det som hänt och fortfarande händer. Ni är så bra, gott folk. Ni som finns runt mig nu, och denna cirkel av vänner vill jag aldrig förlora. Dock saknade jag J, som stannade hemma =0/ We miss you.
Nej, nu ska jag äta lite och sova. Sen blir det film hemma hos A. Jisses vad vi ses hela tiden. Underbart, det är alldeles underbart.
/En alldeles lycksalig Bellis

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för de snälla orden!
Don't forget Caesar! (och mina 100 kr från Värmlands.. vill inte låta snål, men..)
Det var kul att träffa dig o A i fredags! Hoppas vi ses igen! Kramar

2006-03-06 @ 22:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0