Kan det vara sant..?

Hejsan alla, god afton, eller vad som än behagar...

Jag är lite förvånad, glatt överraskad och allt däremellan. Idag har varit en dag utöver det vanliga. Inga neuroser, inga negativa tankar, ingen panik. Bara lugn. Bara och enbart en massa lugn. Tittade på film, En Geishas memoarer. Fantastisk film. Såg den alldeles själv, och har spenderat hela dan själv. Det känns fantastiskt. Gud så man trivs med lite alonetime, efter de senaste veckornas händelser och umgänge. Det var det som behövdes, en lugn stund. Lite egentid, utan Alex, utan vänner och allt det andra. Utan föräldrar, syskon och folk.
Nu har jag fått tänka. Riktigt fundera på vad jag vill, vad jag inte vill och hur jag tänkt mig att detta ska sluta. Detta, som för mig varit ett, drama. jag vet vem jag trivs med, vem jag drömmer om, vem som tar upp alla mina tankar i det vakna. Han med stort H. Och ja, det skiljer en del mellan oss. I tankar och känslor, men i slutändan så kom jag fram till att jag ändå ville ge det en chans. Och jag är medveten om att det kommer att krossa mitt hjärta, men you have to give a little to get a little... And now I'm giving it my all.
Och för första gången är jag inte rädd, för jag är förberedd. Eller, ja. Jag tror i alla fall det (: Men risken är stor att det går under, och jag med det. Men ni känner mig, hittills har ni fått lära er hur jag funkar. Jag sjunker till botten, slår mig hårt och sen väntar jag på att såren ska läka. Då kan jag börja simma upp mot ytan igen.
Jag har ofta andnöd på vägen upp, för jag tenderar att stanna på botten så länge. Men jag måste få bearbeta allt utförligt för att som med mitt ex kunna gå tillbaka och inte känna något alls. Trots att jag älskade honom så innerligt. Om jag inte bearbetar allt, så får jag ytterligare en Dennis och det klarar jag inte av.
Men idag är en fabulös dag. En sån där dag när allt fungerar. Inga konstigheter, inga tankar på hur/var/när jag ska fixa allt. Nej idag, så här skulle man leva jämnt.
Nu ska jag lägga mig. Drömma sött och vakna i tid för att hinna städa lite här hemma innan päronen kommer på besök.
/Belma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0