Hur låter grisar?

`
Helloj alla,

Jag får skärpa mig med skrivandet känner jag. Har ingen disciplin. Men min ursäkt är att jag aldrig haft det, och som det ser ut idag så lär jag nog inte öva in det någon gång snart.
Har lökat hemma idag, som vanligt. Men idag är det lite annorlunda, för igår flyttade Jari ut. Och nu är jag heeeeeeeeeeeeeeeeeelt ensam i korridoren. *snyft*
Har suttit i telefon med Jas i en miljard timmar känns det som, hans päron lär få en lika saftig räkning som jag nästa månad. Men vad gör man inte för kärleken? Usch vilken smörja det här verkar bli. Jag hatar känslomässigt dravel, vilket egentligen är mitt expertområde (hoho).
Vad mer har jag pysslat med då?
Suttit och spelat Mojo Master hur mycket som helst. Känner mig som världens häftigaste PIMP och funderar starkt på att skaffa en päls, en lila päls. Bling bling är jag redan väldigt duktig på att använda. But you know what they say; life's a stage... Och på scen måste man se bra ut. I alla fall om man väljer att spela min roll.
Inte spelat poker, för jag förlorade så himla mycket sist jag spelade och feg som jag är vågar jag inte testa min tur riktigt än. Usch vad feg jag är, det är nästan motbjudande. =0P
Hahaha, jag misstänker att hästarna som man bör ha i stallet inte infinner sig i nämnda stall, i skrivandets stund.
Jag sov med alla lysen tända igår natt, för det var så kusligt. Jag brukar inte vara så knäpp, men igår vart jag skrämd till sömns (vad skulle jag sagt istället, you tell me?).
Lyssnat på en sjuk massa musik, väldigt mycket mer än vanligt. Känns som att det är lika viktigt som syre just nu. Sekundärsyre. Backup, på sätt och vis. A just in case type of deal...
Jag har suttit med Longman (dictionary) och slagit upp en massa jätteroliga uttryck. Eller det finns ett dåligt skämt om det; So, I read the dictionary... Turns out the Zebra did it... =0P För de som inte förstår så får jag nästan säga att ni just gått miste om ett fruktansvärt givande skämt (nåja..).

Nej gott folk, ni ska få lite roliga grejs att kika på. Men jag säger tuuuuudels så länge =0)
/Lammis (hehe, fick ett nytt smeknamn) <--- Refererar till att jag är "prima lammkött" När jag blev det vet jag icke men jag låtsas om att det är roligt och Lammis låter så gulligt så det tänker jag behålla. Bätter än K:s Belma Bulle och Belma Bond. Det är inte lika gulligt. Men de är K:s och han får behålla dem.

   

PS. Glömde nästan dela med mig av denna ytterst viktiga information; Jag, Bell, är lite småkär i Steven Seagal. Det ni. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0